L Lekemi Centipat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 22 25 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, benim sorum geçen hafta iPhone 11 ve AirPods aldım MediaMarkt'den. AirPods 2.nesil diye gözüküyor ama 2.nesillerin yeşil ışığı kutunun içinde değil de ön tarafında gösteriyor kimi yerlerde bunun sebebi nedir?
Arkadaşlar merhaba, benim sorum geçen hafta iPhone 11 ve AirPods aldım MediaMarkt'den. AirPods 2.nesil diye gözüküyor ama 2.nesillerin yeşil ışığı kutunun içinde değil de ön tarafında gösteriyor kimi yerlerde bunun sebebi nedir?
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 25 Ağustos 2020 #2 Onlar kablosuz şarj kutulu olan versiyonu çünkü o yüzden. Normal 2.nesilin ışığı içerisinde. Artı 0 Eksi
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 25 Ağustos 2020 #3 zaboomafoo dedi: Onlar kablosuz şarj kutulu olan versiyonu çünkü o yüzden. Normal 2.nesilin ışığı içerisinde. Genişletmek için tıkla... Aynen benimki de öyle Artı 0 Eksi
zaboomafoo dedi: Onlar kablosuz şarj kutulu olan versiyonu çünkü o yüzden. Normal 2.nesilin ışığı içerisinde. Genişletmek için tıkla... Aynen benimki de öyle