W whynotbro Hectopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 219 9 Şubat 2023 #1 İkisi arasında ne fark var ben okudum ama anlamadım siz hangisini tercih edersiniz?
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.834 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 9 Şubat 2023 #2 İkisi de parasını hak etmiyor bütçeniz var ise Pro modelini alın.
W whynotbro Hectopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 219 9 Şubat 2023 #3 Tesla Bobini dedi: İkisi de parasını hak etmiyor bütçeniz var ise Pro modelini alın. Genişletmek için tıkla... nasıl pro derken bunlar pro değil mi link atabilir misin bana
Tesla Bobini dedi: İkisi de parasını hak etmiyor bütçeniz var ise Pro modelini alın. Genişletmek için tıkla... nasıl pro derken bunlar pro değil mi link atabilir misin bana
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.332 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 9 Şubat 2023 #4 3. nesle çıkıyorsanız 1000 daha çıkıp Pro 2 modelini alın. Normal serileri katlar bu kulaklık. whynotbro dedi: nasıl pro derken bunlar pro değil mi link atabilir misin bana Genişletmek için tıkla... AirPods Pro 2. Nesil Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
3. nesle çıkıyorsanız 1000 daha çıkıp Pro 2 modelini alın. Normal serileri katlar bu kulaklık. whynotbro dedi: nasıl pro derken bunlar pro değil mi link atabilir misin bana Genişletmek için tıkla... AirPods Pro 2. Nesil Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
W whynotbro Hectopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 219 9 Şubat 2023 #5 borisyeisar dedi: 3. nesle çıkıyorsanız 1000 daha çıkıp Pro 2 modelini alın. Normal serileri katlar bu kulaklık. AirPods Pro 2. Nesil Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... batarya süresi daha mı uzun pro larda bu çok pahalı geldi bana
borisyeisar dedi: 3. nesle çıkıyorsanız 1000 daha çıkıp Pro 2 modelini alın. Normal serileri katlar bu kulaklık. AirPods Pro 2. Nesil Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... batarya süresi daha mı uzun pro larda bu çok pahalı geldi bana
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.332 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 9 Şubat 2023 #6 whynotbro dedi: batarya süresi daha mı uzun pro larda bu çok pahalı geldi bana Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi daha iyi. Pahalı geldiyse normal Airpods'ların fiyatına başka kulaklıklar önerebilirim. Sony WF-1000XM4 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Sony LinkBuds S WF-LSN900N TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Jabra Elite 7 Pro TWS ANC Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
whynotbro dedi: batarya süresi daha mı uzun pro larda bu çok pahalı geldi bana Genişletmek için tıkla... Ses kalitesi daha iyi. Pahalı geldiyse normal Airpods'ların fiyatına başka kulaklıklar önerebilirim. Sony WF-1000XM4 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Sony LinkBuds S WF-LSN900N TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Jabra Elite 7 Pro TWS ANC Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 9 Şubat 2023 #7 Arkadaşlar yazmış ama ben de 1. nesil Pro’yu kullanan biri olarak Pro öneriyorum. 2. nesilde de ilerletmişlerdir işleri.
Arkadaşlar yazmış ama ben de 1. nesil Pro’yu kullanan biri olarak Pro öneriyorum. 2. nesilde de ilerletmişlerdir işleri.
W whynotbro Hectopat Katılım 7 Haziran 2018 Mesajlar 219 9 Şubat 2023 #8 asdo dedi: Arkadaşlar yazmış ama ben de 1. nesil Pro’yu kullanan biri olarak Pro öneriyorum. 2. nesilde de ilerletmişlerdir işleri. Genişletmek için tıkla... batarya süreleri aynı mıdır aynıysa gerek yok 2.ye
asdo dedi: Arkadaşlar yazmış ama ben de 1. nesil Pro’yu kullanan biri olarak Pro öneriyorum. 2. nesilde de ilerletmişlerdir işleri. Genişletmek için tıkla... batarya süreleri aynı mıdır aynıysa gerek yok 2.ye
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 9 Şubat 2023 #9 @whynotbro Kulaklığın kendisinde 4,5 saatten 6 saate çıkarmışlar, kutuyla beraber ise 24 saatten 30 saate çıkarmışlar batarya konusunda.
@whynotbro Kulaklığın kendisinde 4,5 saatten 6 saate çıkarmışlar, kutuyla beraber ise 24 saatten 30 saate çıkarmışlar batarya konusunda.