Nightwing3132 Centipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #31 MerdoJR dedi: Sıfır gibi gelmedi hocam gözüme Genişletmek için tıkla... Valizde gelirken biraz kutu hırpalanmış.Unboxing ben yaptım 473562 dedi: Cihaza güncelleme nasıl yaptınız? Sahte olan cihazlar güncelleniyor mu? Genişletmek için tıkla... Telefona yaptım hakkında kısmı çıkmadı.
MerdoJR dedi: Sıfır gibi gelmedi hocam gözüme Genişletmek için tıkla... Valizde gelirken biraz kutu hırpalanmış.Unboxing ben yaptım 473562 dedi: Cihaza güncelleme nasıl yaptınız? Sahte olan cihazlar güncelleniyor mu? Genişletmek için tıkla... Telefona yaptım hakkında kısmı çıkmadı.
4 473562 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 12 20 Eylül 2023 #32 Nightwing3132 dedi: Valizde gelirken biraz kutu hırpalanmış.Unboxing ben yaptım Telefona yaptım hakkında kısmı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Genel > Hakkında > AirPods kısmına bakın.
Nightwing3132 dedi: Valizde gelirken biraz kutu hırpalanmış.Unboxing ben yaptım Telefona yaptım hakkında kısmı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Genel > Hakkında > AirPods kısmına bakın.
Nightwing3132 Centipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #33 473562 dedi: Ayarlar > genel > hakkında > AirPods kısmına bakın. Genişletmek için tıkla... AirPods kısmı yok.
473562 dedi: Ayarlar > genel > hakkında > AirPods kısmına bakın. Genişletmek için tıkla... AirPods kısmı yok.
4 473562 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 12 20 Eylül 2023 #34 Nightwing3132 dedi: AirPods kısmı yok. Genişletmek için tıkla... Hakkında kısmının görülmemesini bi sende gördüm. Yabancı kaynaklardada böyle bir sorun yaşayanı görmedim.
Nightwing3132 dedi: AirPods kısmı yok. Genişletmek için tıkla... Hakkında kısmının görülmemesini bi sende gördüm. Yabancı kaynaklardada böyle bir sorun yaşayanı görmedim.
Nightwing3132 Centipat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #35 473562 dedi: Hakkında kısmının görülmemesini bi sende gördüm. Yabancı kaynaklardada böyle bir sorun yaşayanı görmedim. Genişletmek için tıkla... Bulamadım Nightwing3132 dedi: Bulamadım Genişletmek için tıkla... Arama kısmına AirPods yazınca da sonuç yok Yabancı kaynaklardan konuyu araştırdım. Ürün orijinal gibi. Xoloth dedi: Sahte. Arkadaki yazılar o kadar belirgin olmaması lazım. Ayrıca gördüğüm kadarıyla LED de kasa ile sıfır değil biraz içeride duruyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda yazılar aynı kutudaki gibi. Dosya Ekleri IMG_0016.png 85,8 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleme: 21 Eylül 2023
473562 dedi: Hakkında kısmının görülmemesini bi sende gördüm. Yabancı kaynaklardada böyle bir sorun yaşayanı görmedim. Genişletmek için tıkla... Bulamadım Nightwing3132 dedi: Bulamadım Genişletmek için tıkla... Arama kısmına AirPods yazınca da sonuç yok Yabancı kaynaklardan konuyu araştırdım. Ürün orijinal gibi. Xoloth dedi: Sahte. Arkadaki yazılar o kadar belirgin olmaması lazım. Ayrıca gördüğüm kadarıyla LED de kasa ile sıfır değil biraz içeride duruyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda yazılar aynı kutudaki gibi.
4 473562 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 12 21 Eylül 2023 #36 Nightwing3132 dedi: Bulamadım Arama kısmına AirPods yazınca da sonuç yok Yabancı kaynaklardan konuyu araştırdım. Ürün orijinal gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda yazılar aynı kutudaki gibi. Genişletmek için tıkla... Bana ürün orijinal yazdım diye yanlış bilgi cezası verdiler. Şimdi siz orijinal diyorsunuz. Boşunamı ceza aldım?
Nightwing3132 dedi: Bulamadım Arama kısmına AirPods yazınca da sonuç yok Yabancı kaynaklardan konuyu araştırdım. Ürün orijinal gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda yazılar aynı kutudaki gibi. Genişletmek için tıkla... Bana ürün orijinal yazdım diye yanlış bilgi cezası verdiler. Şimdi siz orijinal diyorsunuz. Boşunamı ceza aldım?
Soldier_Boy Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 550 21 Eylül 2023 #37 Nightwing3132 dedi: Bulamadım. Arama kısmına AirPods yazınca da sonuç yok. Yabancı kaynaklardan konuyu araştırdım. Ürün orijinal gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda yazılar aynı kutudaki gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam gidin telefoncuya söyleyin bu kadar basit orada öğrenirsiniz büyük ihtimalle.
Nightwing3132 dedi: Bulamadım. Arama kısmına AirPods yazınca da sonuç yok. Yabancı kaynaklardan konuyu araştırdım. Ürün orijinal gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda yazılar aynı kutudaki gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam gidin telefoncuya söyleyin bu kadar basit orada öğrenirsiniz büyük ihtimalle.
436078 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 1.193 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #38 Soldier_Boy dedi: Hocam gidin telefoncuya söyleyin bu kadar basit orada öğrenirsiniz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Telefoncuların da imitasyon AirPods satması dışında sorun yok. Ürün büyük ihtimal sahte. Size alıp getiren bile farketmemiştir bunu.
Soldier_Boy dedi: Hocam gidin telefoncuya söyleyin bu kadar basit orada öğrenirsiniz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Telefoncuların da imitasyon AirPods satması dışında sorun yok. Ürün büyük ihtimal sahte. Size alıp getiren bile farketmemiştir bunu.
D Daiquiri Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 1.415 Çözümler 12 21 Eylül 2023 #39 Hocam en temizi bir Apple magazasına gidip orada karşılaştırma yapmak. Çok küçük de olsa bir fark vardır diye düşünüyorum orijinalle arasında. Bir şekilde üstündeki yazı boyutlarından vs. anlaşılabilir.
Hocam en temizi bir Apple magazasına gidip orada karşılaştırma yapmak. Çok küçük de olsa bir fark vardır diye düşünüyorum orijinalle arasında. Bir şekilde üstündeki yazı boyutlarından vs. anlaşılabilir.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.307 Makaleler 7 Çözümler 31 21 Eylül 2023 #40 Nightwing3132 dedi: Bulamadım Arama kısmına AirPods yazınca da sonuç yok Yabancı kaynaklardan konuyu araştırdım. Ürün orijinal gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda yazılar aynı kutudaki gibi. Genişletmek için tıkla... Ürün sahte. Kendinizi istediğiniz kadar kandırın. Ürününüz orijinal değil.
Nightwing3132 dedi: Bulamadım Arama kısmına AirPods yazınca da sonuç yok Yabancı kaynaklardan konuyu araştırdım. Ürün orijinal gibi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoda yazılar aynı kutudaki gibi. Genişletmek için tıkla... Ürün sahte. Kendinizi istediğiniz kadar kandırın. Ürününüz orijinal değil.