MetinMumcu Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 2.192 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #1 Bu iki ürün hakkında çok bilgim yok. Fiyat farkı değer mi ve birbirinden farklı özellikleri nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu iki ürün hakkında çok bilgim yok. Fiyat farkı değer mi ve birbirinden farklı özellikleri nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
C classy01 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 2.621 Çözümler 16 12 Nisan 2022 #2 3. nesil hiç kullanmadım ama 2. nesil kullandım, bence çok kötü o fiyatı hiçbir şekilde hak etmiyor. Hem dışarıya çok ses kaçırıyor hem de ses kalitesi genel olarak pek iyi değil bence.
3. nesil hiç kullanmadım ama 2. nesil kullandım, bence çok kötü o fiyatı hiçbir şekilde hak etmiyor. Hem dışarıya çok ses kaçırıyor hem de ses kalitesi genel olarak pek iyi değil bence.
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 12 Nisan 2022 #3 3.nesil herkesin kulağına olmuyor ben denedim kulaktan düşüyor mesela takıp denemeniz lazım eğer düşüyorsa 2.nesil alın.
3.nesil herkesin kulağına olmuyor ben denedim kulaktan düşüyor mesela takıp denemeniz lazım eğer düşüyorsa 2.nesil alın.
babandamipunkti Decapat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #4 AirPods 2 gayet tatminkar fakat AirPods 3 çok daha iyi. Ayrıca bu videoyuda izleyebilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AirPods 2 gayet tatminkar fakat AirPods 3 çok daha iyi. Ayrıca bu videoyuda izleyebilirsin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
E.K Hectopat Katılım 18 Mayıs 2019 Mesajlar 164 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker. 15 Nisan 2022 #5 Sadece 2.nesil ve Pro denedim. 2.nesi ne yazık ki dışarıda telefonla konuşma deneyimini tam olarak veremiyor.
Sadece 2.nesil ve Pro denedim. 2.nesi ne yazık ki dışarıda telefonla konuşma deneyimini tam olarak veremiyor.