AirPods 2. Nesil vs. 3. Nesil

DarkNight321

Decipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
AirPods almak istiyorum 2. nesil iyi midir yoksa bütçe arttırılıp 3. nesil alınır mı? Deneyiminiz nasıl?

2. nesil ile 1. nesil arasında çok bir fark yok ve 2.nesilde şahsen kulağım ağrıyor 1saat kullanınca. İlla alacaksanız 3. nesil veya Pro almanız daha mantıklı. 3.nesilde ANC yok fakat Pro modelinde var.

AirPods (3. nesil), suya dayanıklı ve AirPods (2. nesil) kulaklığa göre daha uzun pil süresine ve daha iyi sensörlere sahip. Tasarım da farklı. Gürültü engelleme özelliğine ihtiyacınız varsa ikisini de önermiyorum. Şahsen AirPods Pro modelini kullanıyorum ve aradaki fiyat farkına kesinlikle değdi. Bundan sonra asla gürültü engelleme özelliği olmayan kulaklık almayacağım.

O zaman yavaştan ben AirPods Pro'ya bakmam gerekiyor. Şu anda benim için önemli olan gürültü engelleme malum kalabalık yerlerde yaşıyoruz araç sesleri çok fazla rahatsız edebiliyor.

İfadeler: Tim
Gürültü engelleme özelliği ile AirPods Pro kesinlikle tercih edilmeli. Fakat ekonomik durumunuzu siz daha iyi bilirsiniz. AirPods 2. nesil de işinizi görecektir.

Arkadaşa katılıyorum. 2. nesil Airpods kullanıyorum ben aldığım zaman iki sene önce falan fiyatı ucuzdu şu an gidip asla o kadar para vermem versem de biraz daha üstüne koyar gürültü engelleme özelliği olan kulaklık alırdım.

Ben de 2.nesil kullanıyordum çok rahattım ve 3.nesil çıktığında aldım, hemen iade ettim Apple'a. 2 kere kulağımdan düştü ergonomik gelmedi bana.

Mart ayından beri Pro kullanıyorum. Kulak silikonları boyutlandırması olsun gürültü engelleyici olsun kulağımda yok gibi.

3.nesil'in silikondan aşırı rahatsız olmayan biri için boşa verilen para oldugunu düşünüyorum. 2. nesil ile aynı çünkü. Hatta 2.nesil daha rahat bence.

Alınacaksa bütçe arttırmak için bekleyip,

Yeni nesil bir AirPods Pro çekmek daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…