Airpods 2 orijinalliği nasıl anlaşılır?

defro

Decapat
Birçok AirPods ilanı var sitelerde. Kutusu da dahil birebir yapmışlar.
Bazıları da orijinal ama bu orijinal faturalı dediklerinden tek korkum var.
Kutusu orijinal olup kulaklığını çakma koyabilirler diye düşünüyorum.
Ürünün kodunu girince Apple’dan garantisi çıkabilir ama kulaklıkların orijinal olup olmadığını nasıl anlarız?

Acaba bağlantı yolu ile belli etmez mi kendini? Yani AirPods'a ait bir isim tanımlanmıyor mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi airpodsların belli kodları var oradan belki anlayabilirsiniz. Eğer ürünü incelerken anlamak isteseniz, iphone'da hey siri 1. nesilde üzerine tıklamadan çalışmıyorken 2. nesilde hey siri diyerek çalıştırabilirsiniz. Zaten iphone cihaza bağlarsanız hakkında kısmından pek çok detay da anlaşılır bence. Çıkan firmware sürümü bile aynı olamayacağı için ele verir kendini.

İsimsiz sitelerden ve özellikle Trendyol'da bulunan yıldızı düşük yerlerden almazsan sorun olmaz.

Anlayamazsın. Anlaman için ürünü eline almak gerekir, zaten Apple ürünü kendini belli eder eline alınca bu Orijinal Apple diyebilirsin.

Letgo da mesela ilanlar var. Adam kutusunu orjinal koyup kulaklıkları bire bir koysa dediğiniz gibi kutusundan dolayı orjinal gözükebilir.
Fakat kulaklıkları anlamak zor olabilir Benim sıkıntım bu

Letgo da mesela ilanlar var. Adam kutusunu orjinal koyup kulaklıkları bire bir koysa dediğiniz gibi kutusundan dolayı orjinal gözükebilir.
Fakat kulaklıkları anlamak zor olabilir Benim sıkıntım bu
Video isteyin, airpods'un kapağı açlınıca telefonda gözüküyorsa orijinaldir.
Buna ek olarak seri No. isteyin hem kutunun hem kulaklığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…