AirPods 2 Pro nasıldır?

Guzel bir kulaklik fakat muzik kalitesinde genelde airpods'lar fiyatinin kulakligi degil, alternatif olarak Sennheiser tarzi markalardan cok daha iyi ses kalitesi veren kulaklik bulunur.
Ses kalitesi olarak kulaküstü kulaklıkların zirvede olduğunu biliyorum, ama artık taşınabilirlik ++ önemli benim için. Çanta değil cebimde olmalı.

Kulaklığı takmadan zor hocam, yarın gittiğinizde deneyin pişman olmayacaksınız. Güzel bir tercih olacak.

Öyle bakarsak bu iş Anker ile biter hocam.
Evet gerçekten merak ediyorum.

Benden mi kaynaklı bilmiyorum ama bazen ikisini de kutusuna soktuğumda bir tanesi şarj oluyorken diğeri bakıyorum sabah hiç şarj olmamış. Çıkarıp takınca düzeliyor fakat can sıkıcı bir durum.
İyice temizlerseniz bu sorun genellikle düzeliyor.
Kaybolursa bul özelliği biraz kısıtlı yani tam güvenme.
Kullandığınız iPhone modeline göre metre metre bile gösterebiliyor. Bir konumdan ayrıldığınızda unuttuysanız mesaj da atıyordu ama biraz geç geliyor. Arabayla 2-3 km veya yürüyerek 10 dakika yol gittiğinizde mesaj gelince sinir bozucu oluyor. :)
Mikrofon performansı her ne kadar geliştirilse de aşırı kaliteli değil gürültülü ortamda konuşmak istediğinde bağırman gerekebilir fakat sessiz bir ortamda gayet başarılı.
Son güncellemeler ile performansı iyileştirildi diye duymuştum. iOS 26 çıktığında deneyebiliriz. Bu hâliyle pazardan alınmış kulaklıklar gibi mikrofon kalitesi var.
Pil performansı fiyatına göre bana kalırsa çok iyi değil yani maksimum 6 saat gidiyor sonra şarja takman gerekiyor.
6 saat aralıksız kullanmak biraz fazla açıkçası. O boyutta bir kulaklık için ideal bir süre sayılabilir. Tek tarafını kutuya koyup 10 dakika sonra geri alırsanız ve diğeriyle de aynısını yaparsanız aralıksız kullanıma devam edebilirsiniz.

Ses kalitesi olarak kulak üstü kulaklıkların zirvede olduğunu biliyorum, ama artık taşınabilirlik ++ önemli benim için. Çanta değil cebimde olmalı.

Evet gerçekten merak ediyorum.

Hocam gidin deneyin, ama Pro 3Ü de bir göz önünde bulundurmakta fayda var. Tabii ki son karar sizin.

İyice temizlerseniz bu sorun genellikle düzeliyor.

Kullandığınız iPhone modeline göre metre metre bile gösterebiliyor.

Son güncellemeler ile performansı iyileştirildi diye duymuştum. iOS 26 çıktığında deneyebiliriz. Bu hâliyle pazardan alınmış kulaklıklar gibi mikrofon kalitesi var.

6 saat aralıksız kullanmak biraz fazla açıkçası. O boyutta bir kulaklık için ideal bir süre sayılabilir. Tek tarafını kutuya koyup 10 dakika sonra geri alırsanız ve diğeriyle de aynısını yaparsanız aralıksız kullanıma devam edebilirsiniz.
14 kullanıyorum sanırım 15 üstünde geliştirmeler vardı bu konuda.
Günlük temizliyorum ama nadiren oluyor.

Selamlar, yeni kulaklık alacağım ve size danışmak istediğim kulaklık AirPods 2 Pro. Müziksever olarak bassları seven biriyim ve bundan bu zamana kadar hiç kaçınmadım, fakat her zaman kulak üstü kulaklık kullandım ve taşınabilirlik açısından hep bir çanta taşırdım. Bahsettiğim kulaklık Phillips tAH8506BTK modeli. Ve geçmek istediğim model ise AirPods 2 Pro. Bass konusunda beni tatmin eder mi? ANC konusunda beni tatmin eder mi? Taşınabilirlik konusuna girmiyorum zaten. Kullananlar eksi artı şeklinde yazarsa çok mutlu olurum.

Eki Görüntüle 2570247

Aktif olarak kullanmaktayım. ANC'si çok çok çok iyi açıkçası matkap ve korna harici ses gelmiyor asla kulağıma. Ses kalitesi ve basslar çok iyi. Batarya süresi de çok iyi ne zaman taktığımı unutuyorum her gün sporda kullanmama rağmen. Kafa izleme teknolojisi vs. zaten çok iyi fakat tek sıkıntısı var o da mikrofon. Kiminle konuşsam ya sesin az geliyor diyor ya da cızırtılı geliyor diyor seslere. Ayrıca ben JBL 520 BT'den geçtim ve sesi %25'te 30'da falan kullanabiliyordum kulağım çok acıyordu ilk aldığımda ses yüksekliğinden. Sonradan alıştım tabii.

14 kullanıyorum, sanırım 15 üstünde geliştirmeler vardı bu konuda.
Ben de tam olarak hatırlamıyorum ama iPhone'daki gelişmiş çip sayesinde yönünün kolay bulunduğunu hatırlıyorum. Yastık altında falan kaldıysa yine uğraştırıyor tabii ama yeni Pro modellerinin kutusunda da hoparlör var en azından.

Günlük temizliyorum ama nadiren oluyor.
Bazen denk geliyor ve beni de sinir ediyor. Şarj edilen yeri ve kulaklığın ucunu temizlemek gerekiyor. Artık şarj oluyor mu diye telefondan kontrol etmeye başladım. :)

İlginize gerçekten teşekkür ederim beyler. Cansınız. Yarın gidip 2'yi deneyeceğim, eğer 2 ile 3 arasında ciddi fark varsa gözü kapalı 3 alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı