Monkey D. Xebec
Hectopat
Ailem yeni diye 4'ü almaı istiyor. Daha çok güncelleme alacağı için. Ama 2 Pro daha iyi bir kulaklık. Sizce hangisi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ailem yeni diye 4'ü almaı istiyor. Daha çok güncelleme alacağı için. Ama 2 Pro daha iyi bir kulaklık. Sizce hangisi?
Ne kadar güncelleme alacağı hakkında bir bilgi nereden edinebilirim? (Iphone kullanıyorum bu arada)AirPods Pro 2 almanızı tavsiye ederim. Güncelleme konusunda ise ikisi de aynı süre güncelleme alacağını düşünüyorum, ikisi de H2 çipe sahip. Özellik ve kalite bakımından AirPods Pro 2 çok daha iyi bir seçenek. Kendim de kullanıyorum ve tavsiye ederim.
Not: Android kullanıyorsanız almayın, daha uygun fiyatlı cihazları tercih edin.
Daha almadıysan söyliyeyim. Airpods 4 ün içindeki işlemci (h2) her ne kadar 2 yıl sonra çıksa da pro 2 ile aynı. Yani yeni diye daha iyi bir özelliği yok.Ailem yeni diye 4'ü almaı istiyor. Daha çok güncelleme alacağı için. Ama 2 Pro daha iyi bir kulaklık. Sizce hangisi?
Aldım hocam pişman da değilim teşekkürler.Daha almadıysan söyliyeyim. Airpods 4 ün içindeki işlemci (h2) her ne kadar 2 yıl sonra çıksa da pro 2 ile aynı. Yani yeni diye daha iyi bir özelliği yok.
Ben de bir yıldır kullanıyorum gerçekten güzel kulaklık. Hayırlı olsun.Aldım hocam pişman da değilim teşekkürler.
Aldım hocam pişman da değilim teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.