aokk Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Aydın 20 Mart 2023 #1 Kulaklığı yeni aldım kulağımdan çıkarınca müzik duruyor, tek tekini çıkarsam bile duruyor müzik bu özelliği yüksek ihtimal nasıl kapatabilirim?
Kulaklığı yeni aldım kulağımdan çıkarınca müzik duruyor, tek tekini çıkarsam bile duruyor müzik bu özelliği yüksek ihtimal nasıl kapatabilirim?
canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 20 Mart 2023 #2 aokk dedi: Kulaklığı yeni aldım kulağımdan çıkarınca müzik duruyor, tek tekini çıkarsam bile duruyor müzik bu özelliği yüksek ihtimal nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Tekrar müziği başlatarak.
aokk dedi: Kulaklığı yeni aldım kulağımdan çıkarınca müzik duruyor, tek tekini çıkarsam bile duruyor müzik bu özelliği yüksek ihtimal nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Tekrar müziği başlatarak.
aokk Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Aydın 20 Mart 2023 #3 canbeyxd dedi: Tekrar müziği başlatarak. Genişletmek için tıkla... Normal kulaklıklarda bir tekini çıkarsan bile müzik devam ediyor bunda neden böyle?
canbeyxd dedi: Tekrar müziği başlatarak. Genişletmek için tıkla... Normal kulaklıklarda bir tekini çıkarsan bile müzik devam ediyor bunda neden böyle?
canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 20 Mart 2023 #4 aokk dedi: Normal kulaklıklarda bir tekini çıkarsan bile müzik devam ediyor bunda neden böyle? Genişletmek için tıkla... AirPods öyle tasarlanmış.
aokk dedi: Normal kulaklıklarda bir tekini çıkarsan bile müzik devam ediyor bunda neden böyle? Genişletmek için tıkla... AirPods öyle tasarlanmış.