Apple ekosistemime AirPods'un uygun olacağını düşündüm ve 2. nesille 3.nesil arasında kaldım. Aralarında büyük bir fark yok gibi görünüyor ama dinamik kafa izleme özelliği gelmiş 3.nesile. Bu özelliği deneyimleyen veya her iki cihazı da kullanmış olan biri deneyimlerini anlatabilir mi? Ayrıca Apple 9 Eylül'deki etkinliğinden sonra 2.nesili üretimden kaldıracağına dair birkaç haber gördüm. Bu durumda 2'ye olan desteği de keser Apple. 3 daha mantıklı gibi ama fikirlerinizi almak isterim.

İkisini de kullanmadım fakat genel özelliklerine bakılırsa 3. Nesil almanız daha mantıklı, eğer bütçe artırmak sizi zorlamazsa tabi. Ancak 2. nesilde her ihtiyacınızı karşılayacaktır.

İkisini de kullanmadım fakat genel özelliklerine bakılırsa 3. nesil almanız daha mantıklı, eğer bütçe artırmak sizi zorlamazsa tabii. Ancak 2. nesilde her ihtiyacınızı karşılayacaktır.

Zamanında neredeyse bir airpds parası verip Huawei FreeBuds almıştım. Kulaklıktan 2 yıldır çekmediğim şey kalmadı. Bağlantı hataları yüzünden 1 sene kullanmadım. Diğer 1 sene ıkına sıkına kullandım bu sefer de sağ kulaklıktaki ses alçaldı. 1-2 hafta çözmeye çalıştım ama olmadı. 2 hafta önce sinirden parçaladım kulaklığı. 2 sene fazla çekmişim.

ben 2 ay önce Huawei Freebuds 2 aldım 900 Tl ye şuan hiç bi sorunum yok sadece slikonsuz olduğu için kulağa tam oturmuyormuş gibi bir hissiyat yaratıyor hocam. Aldığımdan beri 2 kez falan şarja taktım sanırım. Aldığınız kulaklık kronik sorunlu olabilir belki.

Benimki FreeBuds 2 değildi fakat o seridendi.

İnternette tarama yapmıştım, bu sorunları yaşayan tek ben değilmişim.

Bilmiyorum hocam fakat şu an 900 TL'lik bir kulaklığa göre beni çok iyi götürüyor. Konuya dönecek olursak 2.nesil her ihtiyacınızı karşılar ama bütçenizi zorlarsanız kesinlikle 3.nesil ya da Pro modellerine yönelin.

3.nesil alırım büyük ihtimal. Pro modelleri de çok güzel ama bir kulaklığa 9.000 TL veresim gelmiyor. Alabilirim ama içimden vermek gelmiyor.

Bir yıl AirPods 2 kullandım, 2 yıldır ise AirPods Pro (2. Nesil) kullanıyorum. AirPods 2 almanızı tavsiye etmiyorum, çünkü kulaklık çok kaba alt tarafı gereksiz uzun, ses kalitesi olarak pro ile normal versiyon arasında devasa bir farklılık yok ama ikinci nesile o para verilmez. Dinamik kafa izleme özelliğini sormuşsunuz bence gayet güzel bir özellik, örneğin bir müzik dinlemeye başladınız; telefonunuz sahnenin ana noktası oluyor siz kafanızı sağa veya sola çevirdiğinizde sesin yönü de ona göre değişiyor, yani kafanızı sola çevirirseniz sağdan, sağa çevirirseniz soldan daha fazla ses geliyor. Pro modelinde bir de anc özelliği var tabii ki, bence gayet başarılı. Aynı zamanda Sony XM5 kullanıyorum, anc konusunda o da oldukça iyi bir kulaklık ama bana kalırsa AirPods Pro 2. nesil ile anc performansları çok benziyor. Sormak istediğiniz bir soru olursa cevaplayabilirim, ama bana kalırsa o paraları vermişken pro modelini almak daha sağlıklı olacaktır.

Eğer sizi zorlamazsa alın geçin,

Düşünmem lazım. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Yazdıklarınızı dikkate alacağım, ilgilendiğiniz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…