Airpods 2 vs Galaxy buds

Airpods 2 öncelikle daha iyi bir kulaklık. Kopma, gecikme, ses ve pil anlamında daha iyi. Oyun oynamayı planlıyorsan Airpods 2 tercihin olmalı. Galaxy Buds 2 kat ucuz bir cihaz. Müzik dinleyeceksen iyi sayılır. Silikonları değiştirilebildiği için her kulağa uyuyor ve Airpods gibi kaba bir görünüme sahip değil. Silikon dışardaki sesi çok iyi engellediği için yüksek seslerde kimse şikayet etmeyecektir. Şarjı daha az gidiyormuş. Kısaca 2 Kat para 2 kat kalite. Bütçene göre al.

Hangisi tercih edilmeli?

Samsung S8 sahibiyim.
Galaxy Buds incelemelerinde rakiplerinden geride kaldığını hatırlıyorum. (Apple, Sennheiser, Xiaomi, Huawei) AirPods konusunda ise şu iPhone kulaklıklarını sevemedim bir türlü. Dışarıdan içeriye acayip ses alıyorlar. Kablolu olanlarda zamanla ses azalması mevcut fakat AirPods 2 de aynı sorun var mı bilmiyorum. İlla bu iki üründen birini mi tercih etmek istiyorsunuz?

Galaxy Buds incelemelerinde rakiplerinden geride kaldığını hatırlıyorum. (Apple, Sennheiser, Xiaomi, Huawei) AirPods konusunda ise şu iPhone kulaklıklarını sevemedim bir türlü. Dışarıdan içeriye acayip ses alıyorlar. Kablolu olanlarda zamanla ses azalması mevcut fakat AirPods 2 de aynı sorun var mı bilmiyorum. İlla bu iki üründen birini mi tercih etmek istiyorsunuz?
Denenmiş ve kesinlikle önerilen bir ürün olur ise, diğer markalara yönelebilirim.

Bütçem : 3000 TL.

Bütçen çok fazla. Gidip mağazada denediğim en iyi kulaklık sennheiser true wireless kulak içi modeliydi ve gerçekten fazla iyi. Hem airpods hem jabra elite 65t sahibi birisi olarak 2000 TLye kadar sennhiser modelini öneririm. Üstü hakkında bi bilgim yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı