TEST LİAN Centipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 848 Makaleler 1 Çözümler 7 28 Aralık 2022 #11 zayedfadi dedi: Kanka bir kulaklıktan ne performans bekliyorsun? Mikrofonlar işin varsa Rode marka mikrofon al. Bu tür kulaklık için bence gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Şu dediğin ile seninle tartışmamam gerektiğini fark ettim zaten evet 5 bin civarı para verdiğim kulaklıktan beklerim. AirPods (3. nesil) ve MagSafe Şarj Kutusu Satın Alın
zayedfadi dedi: Kanka bir kulaklıktan ne performans bekliyorsun? Mikrofonlar işin varsa Rode marka mikrofon al. Bu tür kulaklık için bence gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Şu dediğin ile seninle tartışmamam gerektiğini fark ettim zaten evet 5 bin civarı para verdiğim kulaklıktan beklerim. AirPods (3. nesil) ve MagSafe Şarj Kutusu Satın Alın
Z zayedfadi Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 380 Çözümler 3 28 Aralık 2022 #12 TEST LİAN dedi: Şu dediğin ile seninle tartışmamam gerektiğini fark ettim zaten evet 5 bin civarı para verdiğim kulaklıktan beklerim. AirPods (3. nesil) ve MagSafe Şarj Kutusu Satın Alın Genişletmek için tıkla... Ben aldığımda 5K civarı değildi. Yani 5000 TL vermedim. 2000 küsur para verdim.
TEST LİAN dedi: Şu dediğin ile seninle tartışmamam gerektiğini fark ettim zaten evet 5 bin civarı para verdiğim kulaklıktan beklerim. AirPods (3. nesil) ve MagSafe Şarj Kutusu Satın Alın Genişletmek için tıkla... Ben aldığımda 5K civarı değildi. Yani 5000 TL vermedim. 2000 küsur para verdim.