Apple ekosistemi yapacaksanız alınır. Tabii illaki telefon ile kulaklığının aynı markada olmasını istemiyorsan bu fiyat bandına şöyle bir alternatiflerde var:
Sennheiser CX Plus True Wireless Tam Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bang & Olufsen Beoplay E8 3.0 Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Sony WF-1000XM4 Tam Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Anker Soundcore Life Q35 Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Ben Pro dışında AirPods’a para verilmesini yanlış buluyorum ama onun da fiyatları çok uçuk. Zira benim için şeffaf mod ve gürültü önleme bir kulaklık için olmazsa olmaz oldu.
Ben Pro dışında AirPods'a para verilmesini yanlış buluyorum ama onun da fiyatları çok uçuk. Zira benim için şeffaf mod ve gürültü önleme bir kulaklık için olmazsa olmaz oldu.
Anker Soundcore Life Q35 Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.