F formulaz Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 649 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #1 AirPods 3.nesil Android ile kullanılır mı? Ses kalitesi çok fark eder mi? Hangi özelliklerini Android ile kullanamam? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2024
AirPods 3.nesil Android ile kullanılır mı? Ses kalitesi çok fark eder mi? Hangi özelliklerini Android ile kullanamam?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 3 Haziran 2024 #2 Çoğu özelliği kapalı oluyor diye hatırlıyorum, ses kalitesinde bir fark olur mu bilmiyorum ama elinizde varsa kullanın tabii.
Çoğu özelliği kapalı oluyor diye hatırlıyorum, ses kalitesinde bir fark olur mu bilmiyorum ama elinizde varsa kullanın tabii.
VanT0R Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.048 Çözümler 19 Yer DE 3 Haziran 2024 #3 Zaten Bluetooth ile bağlanıyorsunuz bir sorun olacağını sanmıyorum. Ama bir Apple cihazda olduğu gibi kullanabilir misiniz? İşte onu bilmiyorum.
Zaten Bluetooth ile bağlanıyorsunuz bir sorun olacağını sanmıyorum. Ama bir Apple cihazda olduğu gibi kullanabilir misiniz? İşte onu bilmiyorum.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.847 Makaleler 3 Çözümler 9 3 Haziran 2024 #4 formulaz dedi: AirPods 3.nesil Android ile kullanılır mı? Ses kalitesi çok fark eder mi? Hangi özelliklerini Android ile kullanamam? Genişletmek için tıkla... Özellikleri kapalı olur bildiğim kadarıyla uzamsal ses kullanamazsınız. Ama ses kalitesi uygulamaya göre değişiyor diye biliyorum.
formulaz dedi: AirPods 3.nesil Android ile kullanılır mı? Ses kalitesi çok fark eder mi? Hangi özelliklerini Android ile kullanamam? Genişletmek için tıkla... Özellikleri kapalı olur bildiğim kadarıyla uzamsal ses kullanamazsınız. Ama ses kalitesi uygulamaya göre değişiyor diye biliyorum.