J Just_az09of Decapat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #1 Merhaba. Ben AirPods 3. nesil almayı düşünüyorum fakat bazı yerlerde dışarıya çok ses veriyor diye duydum. Bu konuda bir sıkıntı yaşar mıyım?
Merhaba. Ben AirPods 3. nesil almayı düşünüyorum fakat bazı yerlerde dışarıya çok ses veriyor diye duydum. Bu konuda bir sıkıntı yaşar mıyım?
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.195 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 5 Eylül 2023 #2 Just_az09of dedi: Merhaba. Ben AirPods 3. nesil almayı düşünüyorum fakat bazı yerlerde dışarıya çok ses veriyor diye duydum. Bu konuda bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer iPhone kullanıyorsanız azıcık daha para verip Pro 2 alın hocam. Silikonsuz olduğu için mecburen dışarıya ses veriyor.
Just_az09of dedi: Merhaba. Ben AirPods 3. nesil almayı düşünüyorum fakat bazı yerlerde dışarıya çok ses veriyor diye duydum. Bu konuda bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer iPhone kullanıyorsanız azıcık daha para verip Pro 2 alın hocam. Silikonsuz olduğu için mecburen dışarıya ses veriyor.
AmedeusB Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 771 Çözümler 7 5 Eylül 2023 #3 Evet veriyor ne yazık ki.
J Just_az09of Decapat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #4 AmedeusB dedi: Evet veriyor ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Çok sıkıntı yaşar mıyım ?
AmedeusB Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 771 Çözümler 7 5 Eylül 2023 #5 Just_az09of dedi: Çok sıkıntı yaşar mıyım ? Genişletmek için tıkla... Yani kompleksli biriysen hep acaba otobüstekiler duyuyor mu vs. diye düşünüp için içini yiyebilir, umrunda değilse sıkıntı yaşamazsın. Bence AirPods Pro 1 veya 2. nesil alırsan daha iyi.
Just_az09of dedi: Çok sıkıntı yaşar mıyım ? Genişletmek için tıkla... Yani kompleksli biriysen hep acaba otobüstekiler duyuyor mu vs. diye düşünüp için içini yiyebilir, umrunda değilse sıkıntı yaşamazsın. Bence AirPods Pro 1 veya 2. nesil alırsan daha iyi.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.754 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #6 Open-back oldugu icin disariya ses de verir disaridan ses de alir. Ve open-back oldugu icin bass performansi da kotu.
Open-back oldugu icin disariya ses de verir disaridan ses de alir. Ve open-back oldugu icin bass performansi da kotu.
Denii Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 679 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #7 Bütçeniz varsa Pro 2'lere bakabilirsiniz.