ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 19 Eylül 2022 #11 Aynı sorun bende de var. Aynı ürün. Desteği aradım. Sıfırlama falan yaptım. Aynı. Servise götürmemi söylediler. Bu kadar kişide varsa belki normaldir.
Aynı sorun bende de var. Aynı ürün. Desteği aradım. Sıfırlama falan yaptım. Aynı. Servise götürmemi söylediler. Bu kadar kişide varsa belki normaldir.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.641 Makaleler 1 Çözümler 4 19 Eylül 2022 #12 ForAnAngeL dedi: Aynı sorun bende de var. Aynı ürün. Desteği aradım. Sıfırlama falan yaptım. Aynı. Servise götürmemi söylediler. Bu kadar kişide varsa belki normaldir. Genişletmek için tıkla... Yani kutu biraz hızlı bitiyor ama kulaklıklar normal kutu da 4-7 gün arası dayanıyor.
ForAnAngeL dedi: Aynı sorun bende de var. Aynı ürün. Desteği aradım. Sıfırlama falan yaptım. Aynı. Servise götürmemi söylediler. Bu kadar kişide varsa belki normaldir. Genişletmek için tıkla... Yani kutu biraz hızlı bitiyor ama kulaklıklar normal kutu da 4-7 gün arası dayanıyor.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.512 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 21 Eylül 2022 #13 beyemirs dedi: Yani kutu biraz hızlı bitiyor ama kulaklıklar normal kutu da 4-7 gün arası dayanıyor. Genişletmek için tıkla... Rapor hazırlatmak için servise verdim. @beyemirs Yazmayı unuttum. Sonuç olarak bir sorun yok dediler. Son düzenleme: 30 Eylül 2022
beyemirs dedi: Yani kutu biraz hızlı bitiyor ama kulaklıklar normal kutu da 4-7 gün arası dayanıyor. Genişletmek için tıkla... Rapor hazırlatmak için servise verdim. @beyemirs Yazmayı unuttum. Sonuç olarak bir sorun yok dediler.