AirPods 3.nesil MagSafe modelin kutusunu kendi kendine şarjı azalıyor

eonistaken

Hectopat
Daha fazla  
27 Mayıs 2024 tarihinde amazon.com.tr üzerinden AirPods 3. nesil MagSafe modelini aldım. Satıcısı da bizzat Amazon'du bu arada. Aldıktan 2 3 gün sonra fark ettim ki kulaklıklarının ikisinin de %100 sarjı olmasına rağmen AirPods kutusunun kendi kendine sarjı gidiyor. Öyle %1, %2 gibi bir rakamlar değil ciddi rakamlarda azalmalar oluyor. Aynı modele sahip arkadaşlarım orta kullanımda kutularını 2,5 , 3 haftada şarj ediyorlarmış. Benimkisi 3 4 gün orta kullanımda dayanmıyor. Acaba bu sorunu yaşayan birileri var mı çözdüyseniz de nasıl çözdünüz yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu pil sorunu herkeste var.
Bana kalırsa sorun kulaklığın çalınması veya kaybolması durumunda kulaklığı bulma servisinin aktif olarak çalışmasından kaynaklanıyor.
Bu kulaklıkta var mı emin değilim ama tek mantıklı bulduğum teori budur.

Evet, ben de bu sorunu yaşayan çok kişi gördüm fakat %1, %2 gibi azalmalar deniliyor forumda. Hatta hiç azalmadığını söyleyen kişiler de var. Benimkini 1 hafta bir köşede bıraksak sarjı %100'den %30, %40'lara kadar düşer. Araştırıyorum ben de çözülmezse teknik servise götürmeyi düşünüyorum. Teşekkürler yorumun için hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı