slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 14 Şubat 2022 #1 Peki başka bir tane alayım desem, hangisini alayım? Airpods'un 3. nesilini mi, yoksa Airpods Pro'yu mu?
Peki başka bir tane alayım desem, hangisini alayım? Airpods'un 3. nesilini mi, yoksa Airpods Pro'yu mu?
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.166 Makaleler 25 Çözümler 624 14 Şubat 2022 #2 Kulağınıza uyuyorsa ANC için AirPods Pro tercih edebilirsiniz.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 14 Şubat 2022 #3 slayerdutch dedi: Peki başka bir tane alayım desem, hangisini alayım? Airpods'un 3. nesilini mi, yoksa Airpods Pro'yu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sorduğunuz çok anlamsız bir soru. Paranız var ise tabii ki Pro'yu alın.
slayerdutch dedi: Peki başka bir tane alayım desem, hangisini alayım? Airpods'un 3. nesilini mi, yoksa Airpods Pro'yu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sorduğunuz çok anlamsız bir soru. Paranız var ise tabii ki Pro'yu alın.
Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #4 slayerdutch dedi: Peki başka bir tane alayım desem, hangisini alayım? AirPods'un 3. nesilini mi, yoksa AirPods Pro'yu mu? Genişletmek için tıkla... Telefonun modelini öğrenebilir miyim örneğin iPhone 6 ve 6S kullanıyorsanız AirPods Pro'da pop up çalışmayacaktır.
slayerdutch dedi: Peki başka bir tane alayım desem, hangisini alayım? AirPods'un 3. nesilini mi, yoksa AirPods Pro'yu mu? Genişletmek için tıkla... Telefonun modelini öğrenebilir miyim örneğin iPhone 6 ve 6S kullanıyorsanız AirPods Pro'da pop up çalışmayacaktır.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 14 Şubat 2022 #5 509401 dedi: Hocam sorduğunuz çok anlamsız bir soru. Paranız var ise tabii ki Pro'yu alın. Genişletmek için tıkla... Hayır ben özellik anlamında soruyorum.
509401 dedi: Hocam sorduğunuz çok anlamsız bir soru. Paranız var ise tabii ki Pro'yu alın. Genişletmek için tıkla... Hayır ben özellik anlamında soruyorum.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 14 Şubat 2022 #6 slayerdutch dedi: Hayır ben özellik anlamında soruyorum. Genişletmek için tıkla... Telefonunuzun modeli nedir?
slayerdutch dedi: Hayır ben özellik anlamında soruyorum. Genişletmek için tıkla... Telefonunuzun modeli nedir?
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 14 Şubat 2022 #7 Ben direkt Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum. Goksall dedi: Telefonun modelini öğrenebilir miyim örneğin iPhone 6 ve 6S kullanıyorsanız AirPods Pro'da pop up çalışmayacaktır. Genişletmek için tıkla...
Ben direkt Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum. Goksall dedi: Telefonun modelini öğrenebilir miyim örneğin iPhone 6 ve 6S kullanıyorsanız AirPods Pro'da pop up çalışmayacaktır. Genişletmek için tıkla...
Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #8 slayerdutch dedi: Ben direkt Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki neden AirPods daha güzel ve daha uygun fiyatlı birçok kulaklık varken.
slayerdutch dedi: Ben direkt Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki neden AirPods daha güzel ve daha uygun fiyatlı birçok kulaklık varken.
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 14 Şubat 2022 #9 Goksall dedi: Peki neden AirPods daha güzel ve daha uygun fiyatlı birçok kulaklık varken. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Sadece bana güzel geldi ondan.
Goksall dedi: Peki neden AirPods daha güzel ve daha uygun fiyatlı birçok kulaklık varken. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Sadece bana güzel geldi ondan.
Goksall Centipat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 359 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #10 slayerdutch dedi: Bilmiyorum. Sadece bana güzel geldi ondan. Genişletmek için tıkla... Android bir telefonda AirPods'un birçok özelliğini kullanamazsın sanırım o yüzden araştır bence.
slayerdutch dedi: Bilmiyorum. Sadece bana güzel geldi ondan. Genişletmek için tıkla... Android bir telefonda AirPods'un birçok özelliğini kullanamazsın sanırım o yüzden araştır bence.