Hocam AirPods almayın. iPhone varsa AirPods kullanın optimizasyon ve birçok özelliği çalışmayacaktır verdiğiniz paraya yazık olur. Huawei markalı kulaklıklara bakın.
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.
HUAWEI, bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) altyapısı ve akıllı cihazlar alanında önde gelen küresel bir sağlayıcıdır. Hemen abone olun ve en özel hayranlarımız için sunduğumuz benzersiz fırsatları kaçırmayın.
Ben elimdeki AirPods 2. Nesil'i hem iPhone hem Android'de kullanıyorum. Ses kalitesi bakımından aynı. Çift dokunuş gibi özellikleri de iPhone'da yaptığım ayar neyse o ayarda düzgünce çalışıyor. Yalnız Siri entegresi pil göstergesi ve çıkarınca duraklama yok.
iOS marka tel kullanmanız lazım paranızı çöp etmeyin alacaksanız isterseniz Huawei marka alternatiflerine bakabilirsiniz. AirPods Pro alacaktım tel iOS olmadığı için düzgün çalışmıyor kulaklıktan tam verim alamazsın ve ayar yapamazsın Siri falan kullanamazsın bunlar AirPods Pro'nun en büyük özellikleri bende gittim Huawei FreeBuds Pro aldım memnumum.