AirPods 4 ANC vs AirPods 4

Makaleler
10
Yer
Adana
Daha fazla  
ANC'yi hiç kullanmadim cok etkisi olur mu acaba? Hangisini secmeliyim aradaki farklar sadece ANC ozelligi mi kutular ayni mi? Bu kulakliktan once R50i kullaniyordum basslar benim icin onemli beni bu konuda tatmin eder mi?

Yanlış hatırlamıyorsam ANC olmayanın kutusunda kablosuz şarj yoktu. Bende AirPods Pro 1 var, ANC sadece sabit sesin olduğu yerlerde düzgün çalışıyordu. Örneğin bilgisayar fan sesi vb.

10K edecek bir kulaklık değil kesinlikle. O parayı verip aldığın ses kalitesinden sonra pişman olabilirsin.

Evet ben de silikonsuz olduğu için pek güvenemedim. Kutularında da fark var olarak görünüyor. IPhone'u bul uygulamasında ayrıcalık olacak gibi ama bakalım. Konuşma algılama özelliği de ANC modelinde mevcut normal modelinde yok.

Ben iş için hem MacBook hem de iPhone kullanmasam almazdım. Bağlanma konusunda iyi geçişlerde. Sadece iPhone kullanıyorsanız foruma konu açın çok güzel kulaklık önerileri gelecektir ihtiyacınıza göre.

Kafedeyken toplantıya girdiğimde mikrofon o kadar rezalet ki giremiyorum artık. Garantiden değişti yine düzelmedi.

Müzik konusunda da Taotronics ucuz kulaklığım daha iyi bas veriyor.

ANC'siz modeli satın aldım hocam. İleride ekosistem kurabilirim düşüncesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…