AirPods 4 ANC vs AirPods Pro 2

Noiryv

Hectopat
Daha fazla  
iOS cihazım için ANC özelliği olan kulaklık almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. Sizce arasındaki fiyat farkına değer mi?
Şu an AirPods 2 kullanıyorum kulağıma gayet rahat bir şekilde oturuyor, silikonlu kulaklık daha önce kullanmadım önerir misiniz?
Ayrıca ANC özelliği silikon olmayan kulaklıklarda çok işe yaramıyormuş sanırım, doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe zorlanmayacaksa net bir şekilde Pro 2 Eylül ekim gibi Pro 3 çıkacak dedikoduları var ama fiyatı ne olur bilemiyorum.

Silikonlu bazı kişilerde rahatsızlık verebiliyor ve uzun kullanımda sıkıntı deneme şansın varsa yakında ailede vs. 1günlüğüne denemeni öneririm bende silikonlu kulaklık kullanamıyorum mesela pna göre tercih yaparsın hemen hemen aynılar zaten ANC'si Pro2'nin daha güçlü oda normal.

Bütçe zorlanmayacaksa net bir şekilde Pro 2 Eylül ekim gibi Pro 3 çıkacak dedikoduları var ama fiyatı ne olur bilemiyorum.

Pro 2 sadece ANC olarak mı daha iyidir yoksa ses kalitesi, müzik dinlerken falan bass ve tizlerin daha iyi hissedilmesi gibi durumlar mevcut mudur yoksa ANC dışında özellikler aynı mı?

Pro 2 sadece ANC olarak mı daha iyidir yoksa ses kalitesi, müzik dinlerken falan bass ve tizlerin daha iyi hissedilmesi gibi durumlar mevcut mudur yoksa ANC dışında özellikler aynı mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Çok bass ve sesten bahsetmemiş iki kulaklıkda aynı çipi kullanıyor ama ses olarak da AirPods Pro 2 bir tık önde.
Fark Pro 3 de olacaktır.

Kalite anlaminda pek bir fark yok. Ikisi de ayni ses cipini kullaniyor. Profil olarak cok cok ufak farklar var ancak ANC tarafinda inanilmaz bir fark mevcut. Zaten ANC olacaksa silikon olmak zorunda aksi taktirde pek bir anlam ifade etmiyor. Yani ya duz AirPods 4 al ya da Pro 2.

AirPods Pro 3 2026 da çıkacak büyük ihtimal. Yurt dışı güvenilir haber sitelerinde AirPods Pro 3'ün kızılötesi kameralarından dolayı geç çıkacağı yazıyor.

Pro 2'nin silikon olması çok rahatsız eder mi sizce? Uzun süreli kullanımda olumsuz etkiler oluyormuş baş ağrısı, kulak tıkanıklığı vb.
Yakın çevremde kimsede yok maalesef deneme şansım yok kulaklıklarda da iade olmuyor bu çok kararsız bıraktı beni. :/

Bu tamamen kisiden kisiye gore degisen bir durum o yuzden net bir sey diyemem. Sizin kulak yapinizi bilme sansimiz yok cunku.

Kişiden kişiye değişir ama pili bitene kadar çıkartıp daha sonra 1,2 saatlik şarj edip devam ettiğim çok oldu tıkanıklık falan yaşamadım ya da kulak ağrısı yaşamadım bazen çok uzun süreler kullandığımda kulağımı gerçekten rahatsız ettiği durumlar oldu ama denediğim tüm silikonlular böyleydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…