hoodangels Femtopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 AirPods 4 alacağım ama Apple USB C kablosu yok Samsung marka USB C kablo kullansam sorun olur mu?
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.024 Makaleler 8 Çözümler 44 12 Kasım 2024 #2 hoodangels dedi: AirPods 4 alacağım ama Apple USB C kablosu yok Samsung marka USB C kablo kullansam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki olmaz.
hoodangels dedi: AirPods 4 alacağım ama Apple USB C kablosu yok Samsung marka USB C kablo kullansam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabii ki olmaz.
8 802348 Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 146 Çözümler 1 12 Kasım 2024 #3 hoodangels dedi: AirPods 4 alacağım ama Apple USB C kablosu yok Samsung marka USB C kablo kullansam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben AirPods 2.nesil almıştım kutunun alt kısmında şarj kablosu çıkıyordu belki 4'te vardır.
hoodangels dedi: AirPods 4 alacağım ama Apple USB C kablosu yok Samsung marka USB C kablo kullansam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben AirPods 2.nesil almıştım kutunun alt kısmında şarj kablosu çıkıyordu belki 4'te vardır.
M mssahin Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 445 12 Kasım 2024 #4 Bütün usb-c kablolar oluyor bende airpods pro 2 var neden böyle bi soru sordunuz anlamadım.
hoodangels Femtopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #5 mssahin dedi: Bütün usb-c kablolar oluyor bende airpods pro 2 var neden böyle bi soru sordunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Cihaza zarar verir mi acaba diye düşündüm apple orjinal kablosu değil ya
mssahin dedi: Bütün usb-c kablolar oluyor bende airpods pro 2 var neden böyle bi soru sordunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla... Cihaza zarar verir mi acaba diye düşündüm apple orjinal kablosu değil ya
M mssahin Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 445 12 Kasım 2024 #6 Market kasalarında satılan uyduruk şarj cihazlarını bağlamadığınız sürece samsung kablo bi problem yaratmaz.
Market kasalarında satılan uyduruk şarj cihazlarını bağlamadığınız sürece samsung kablo bi problem yaratmaz.