grrpaow Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 427 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #1 Selamlar, kulaklığı dün sıfır aldım daha hiç şarj etmedim. Kutusunda şarjı doldu 99 iken birkaç şarkı dinledim 91 oldu. Neden hızlı bitiyor?
Selamlar, kulaklığı dün sıfır aldım daha hiç şarj etmedim. Kutusunda şarjı doldu 99 iken birkaç şarkı dinledim 91 oldu. Neden hızlı bitiyor?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.191 Makaleler 3 Çözümler 83 28 Şubat 2025 #2 grrpaow dedi: Selamlar, kulaklığı dün sıfır aldım daha hiç şarj etmedim. Kutusunda şarjı doldu 99 iken birkaç şarkı dinledim 91 oldu. Neden hızlı bitiyor? Genişletmek için tıkla... İki kulakta mı 91? Kaç şarkı olduğuna bağlı. Eğer yüksek ses ve ANC açıksa ondan olabilir.
grrpaow dedi: Selamlar, kulaklığı dün sıfır aldım daha hiç şarj etmedim. Kutusunda şarjı doldu 99 iken birkaç şarkı dinledim 91 oldu. Neden hızlı bitiyor? Genişletmek için tıkla... İki kulakta mı 91? Kaç şarkı olduğuna bağlı. Eğer yüksek ses ve ANC açıksa ondan olabilir.