werutaasu99 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.176 23 Temmuz 2023 #1 Ben bir bluetooth verici alıp masaüstü bilgisayarıma AirPods bağlayabilir miyim? Malum havalar sıcak kulaklık takmak terletiyor çok.
Ben bir bluetooth verici alıp masaüstü bilgisayarıma AirPods bağlayabilir miyim? Malum havalar sıcak kulaklık takmak terletiyor çok.
C Crest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.332 Çözümler 9 23 Temmuz 2023 #2 werutaasu99 dedi: Ben bir bluetooth verici alıp masaüstü bilgisayarıma AirPods bağlayabilir miyim? Malum havalar sıcak kulaklık takmak terletiyor çok. Genişletmek için tıkla... Evet bağlayabilirsin.
werutaasu99 dedi: Ben bir bluetooth verici alıp masaüstü bilgisayarıma AirPods bağlayabilir miyim? Malum havalar sıcak kulaklık takmak terletiyor çok. Genişletmek için tıkla... Evet bağlayabilirsin.
Vakanüvis Efendi Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 85 Daha fazla Sistem Özellikleri Msi RTX 3060 Tİ Gaming X, Hyperx Fury RGB 2x8GB, Msi B450M PRO-M2 MAX, Ryzen 5 5600x, GameBooster NITRO 120 ARGB, KIOXIA Exceria 240GB, Pioneer APS-SL3N-240 240GB, 512gb HDD (markasını bilmiyorum:), GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch, Mouse markasız Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2023 #3 Bluetooth var ise bağlanır. Ayarlar>Cihazlar>Bluetooth ve diğer cihazlar>Bluetooth ya da başka bir cihaz ekle>Bluetooth>Kulaklığının ismi yazan seçenek
Bluetooth var ise bağlanır. Ayarlar>Cihazlar>Bluetooth ve diğer cihazlar>Bluetooth ya da başka bir cihaz ekle>Bluetooth>Kulaklığının ismi yazan seçenek