Hardsag2 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 00:45 #1 Böyle olmuyor, bul da göstermiyor. Cihaz AirPods Pro 2
Hiraeth Megapat Katılım 19 Eylül 2014 Mesajlar 733 Makaleler 5 Çözümler 3 Yer izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN Cumartesi 00:51 #2 2.el bir AirPods aldıysanız veya başka iCloud hesabı ile eşleştirdiyseniz cihazı bu hatayı verebilmekte.
2.el bir AirPods aldıysanız veya başka iCloud hesabı ile eşleştirdiyseniz cihazı bu hatayı verebilmekte.
Hardsag2 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 13:36 #3 Hiraeth dedi: 2.el bir AirPods aldıysanız veya başka iCloud hesabı ile eşleştirdiyseniz cihazı bu hatayı verebilmekte. Genişletmek için tıkla... Hayır sıfır cihaz ve önceden böyle değildi teste attım tekrar bağlayınca böyle oldu ama sorun şu bul u kapatınca sorun gidiyor ama bul açık kalmasını istiyorum garip şekilde bul kapalı kalmasına rağmen haritada da konum bilgisi veriyor.
Hiraeth dedi: 2.el bir AirPods aldıysanız veya başka iCloud hesabı ile eşleştirdiyseniz cihazı bu hatayı verebilmekte. Genişletmek için tıkla... Hayır sıfır cihaz ve önceden böyle değildi teste attım tekrar bağlayınca böyle oldu ama sorun şu bul u kapatınca sorun gidiyor ama bul açık kalmasını istiyorum garip şekilde bul kapalı kalmasına rağmen haritada da konum bilgisi veriyor.