Larc Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #1 Ben yakında Amerika'dan iPad Pro 2020 ve AirPods alacağım ama merak ettiğim bir şey var, Huawei telefon ve iPad arasında AirPods ile nasıl hızlı geçiş yaparım?
Ben yakında Amerika'dan iPad Pro 2020 ve AirPods alacağım ama merak ettiğim bir şey var, Huawei telefon ve iPad arasında AirPods ile nasıl hızlı geçiş yaparım?
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 14 Kasım 2020 #2 Android'den iPhone veya iPad'e geçiş yapma - Apple Destek (TR) iOS'e geçmeye hazır mısınız? Android aygıtınızdan yeni iPhone veya iPad'inize geçiş yaparken yardım almak için iOS'e Taşı uygulamasını indirin. support.apple.com
Android'den iPhone veya iPad'e geçiş yapma - Apple Destek (TR) iOS'e geçmeye hazır mısınız? Android aygıtınızdan yeni iPhone veya iPad'inize geçiş yaparken yardım almak için iOS'e Taşı uygulamasını indirin. support.apple.com
Larc Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2020 #3 Xscape dedi: Android'den iPhone veya iPad'e geçiş yapma - Apple Destek (TR) iOS'e geçmeye hazır mısınız? Android aygıtınızdan yeni iPhone veya iPad'inize geçiş yaparken yardım almak için iOS'e Taşı uygulamasını indirin. support.apple.com Genişletmek için tıkla... Galiba yanlış anladınız ben Huawei telefon kullanmaya devam edeceğim ama iPad Pro'da kullanacağım nasıl geçiş yapacağım AirPods ile
Xscape dedi: Android'den iPhone veya iPad'e geçiş yapma - Apple Destek (TR) iOS'e geçmeye hazır mısınız? Android aygıtınızdan yeni iPhone veya iPad'inize geçiş yaparken yardım almak için iOS'e Taşı uygulamasını indirin. support.apple.com Genişletmek için tıkla... Galiba yanlış anladınız ben Huawei telefon kullanmaya devam edeceğim ama iPad Pro'da kullanacağım nasıl geçiş yapacağım AirPods ile