Daha fazla
Diğer kulaklıgın içini açıp baktım sadece lehim yeri cıkmıs bunu nerede yaptırırım veya nasıl yaparım Apple destek 3.400TL gibi bir fiyat istedi o kadar da vvermeek istemiyorum.
Çakma değil mi bu? Yoksa appleların da içi bu kadar dandik mi? Soruna gelecek olursak her hangi bir bilgisayarcı rahatça yapabilir ama siz de yapabilirsiniz biraz plastık kısmını açın ve birbirine bağlayın sonra bir bantla yapıştırabilirsiniz dikkatlice yaparsanız olacaktır ama ince olduğu için biraz zor gelebilir.Merhaba. Bu şekil kablo koptu. Nasıl düzeltirim? 5 ay garantisi duruyor. Yaparlar mı veya nerede yaptırabilirim?
Geçmiş olsun. Kullanıcı hatası. Hiçbir şey yapmazlar.
hayır orijinal,deneyeceğim tesekkürlerÇakma değil mi bu? Yoksa appleların da içi bu kadar dandik mi? Soruna gelecek olursak her hangi bir bilgisayarcı rahatça yapabilir ama siz de yapabilirsiniz biraz plastık kısmını açın ve birbirine bağlayın sonra bir bantla yapıştırabilirsiniz dikkatlice yaparsanız olacaktır ama ince olduğu için biraz zor gelebilir.
Eğer orjinalse cidden parasını haketmiyormuş çünkü çakmalarla aynı iç kalitesi. Apple cidden yazılımla geçiniyor.hayır orijinal,deneyeceğim tesekkürler
Eğer orijinalse cidden parasını hak etmiyormuş çünkü çakmalarla aynı iç kalitesi. Apple cidden yazılımla geçiniyor.
Eğer orijinalse cidden parasını hak etmiyormuş çünkü çakmalarla aynı iç kalitesi. Apple cidden yazılımla geçiniyor.
diğer kulaklıgın içini açıp baktım sadece lehim yeri cıkmıs bunu nerede yaptırırım veya nasıl yaparım apple destek 3.400tl gibi bir fiyat istedi o kadar da vvermeek istemiyorumÇakma değil mi bu? Yoksa appleların da içi bu kadar dandik mi? Soruna gelecek olursak her hangi bir bilgisayarcı rahatça yapabilir ama siz de yapabilirsiniz biraz plastık kısmını açın ve birbirine bağlayın sonra bir bantla yapıştırabilirsiniz dikkatlice yaparsanız olacaktır ama ince olduğu için biraz zor gelebilir.
Diğer kulaklıgın içini açıp baktım sadece lehim yeri cıkmıs bunu nerede yaptırırım veya nasıl yaparım Apple destek 3.400TL gibi bir fiyat istedi o kadar da vvermeek istemiyorum.
Teşekkür ederimYapabilirim derseniz havya ve lehim teliyle yaparsiniz, riske atmiyayim diyorsanizda işini biraz bilen bir bilgisayarcı rahatlikla yapar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.