Çözüldü AirPods kablosu koptu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tahaakinn11

Decapat
Kek günü
Daha fazla  
Merhaba. Bu şekil kablo koptu. Nasıl düzeltirim? 5 ay garantisi duruyor. Yaparlar mı veya nerede yaptırabilirim?

Dosya Ekleri

• p.jpg
    p.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 113
Çözüm
Diğer kulaklıgın içini açıp baktım sadece lehim yeri cıkmıs bunu nerede yaptırırım veya nasıl yaparım Apple destek 3.400TL gibi bir fiyat istedi o kadar da vvermeek istemiyorum.

Yapabilirim derseniz havya ve lehim teliyle yaparsiniz, riske atmiyayim diyorsanizda işini biraz bilen bir bilgisayarcı rahatlikla yapar.
Merhaba. Bu şekil kablo koptu. Nasıl düzeltirim? 5 ay garantisi duruyor. Yaparlar mı veya nerede yaptırabilirim?
Çakma değil mi bu? Yoksa appleların da içi bu kadar dandik mi? Soruna gelecek olursak her hangi bir bilgisayarcı rahatça yapabilir ama siz de yapabilirsiniz biraz plastık kısmını açın ve birbirine bağlayın sonra bir bantla yapıştırabilirsiniz dikkatlice yaparsanız olacaktır ama ince olduğu için biraz zor gelebilir.

Geçmiş olsun. Kullanıcı hatası. Hiçbir şey yapmazlar.

Çakma değil mi bu? Yoksa appleların da içi bu kadar dandik mi? Soruna gelecek olursak her hangi bir bilgisayarcı rahatça yapabilir ama siz de yapabilirsiniz biraz plastık kısmını açın ve birbirine bağlayın sonra bir bantla yapıştırabilirsiniz dikkatlice yaparsanız olacaktır ama ince olduğu için biraz zor gelebilir.
hayır orijinal,deneyeceğim tesekkürler

Eğer orijinalse cidden parasını hak etmiyormuş çünkü çakmalarla aynı iç kalitesi. Apple cidden yazılımla geçiniyor.

Şahsen tablet haric Apple cihaz kullanmam ama kulaklıkta önemli olan sürücü ve yazılımdır. Yazilim ANC olarak cok ise yarasada sürücüsü iyi olmayan bir cihazdan zaten iyi ses alamazsiniz.

diğer kulaklıgın içini açıp baktım sadece lehim yeri cıkmıs bunu nerede yaptırırım veya nasıl yaparım apple destek 3.400tl gibi bir fiyat istedi o kadar da vvermeek istemiyorum

Diğer kulaklıgın içini açıp baktım sadece lehim yeri cıkmıs bunu nerede yaptırırım veya nasıl yaparım Apple destek 3.400TL gibi bir fiyat istedi o kadar da vvermeek istemiyorum.

Yapabilirim derseniz havya ve lehim teliyle yaparsiniz, riske atmiyayim diyorsanizda işini biraz bilen bir bilgisayarcı rahatlikla yapar.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı