AirPods kulaklıklar şarj olmuyor

komutanrafa27

Hectopat
Daha fazla  
AirPods 3. nesil kulaklığımın kutusunun şarjı 100 olmasına rağmen kulaklıklar şarj almıyor. Metalleri temizledim, kutunun içini temizledim, bağlantıyı kesip kulaklığı yeniden telefona bağladım ama bir şey değişmedi. Temassızlık yüzünden mi oluyor acaba, yardım edebilir misiniz?

Orijinal mi ürün, garantisi var mı?

Kutuyu biraz daha sert kapat geçici olarak çözüm olabilir.

Sorun bu olabilir, kutuya oturmuyor olabilir kulaklıklar. Önceden şarj olması şimdi olacağını anlamına gelmiyor maalesef. Kulaklıkları düşürdünüz mü hiç?

Sorun bu olabilir, kutuya oturmuyor olabilir kulaklıklar. Önceden şarj olması şimdi olacağını anlamına gelmiyor maalesef. Kulaklıkları düşürdünüz mü hiç?

Kulaklıkları hiç düşürmedim ve ürünü alalı 1 hafta oldu ilk günler baktığımda kutunun şarjı da düşüyordu ve kulaklıklarda şarj alıyordu ama son 3 gündür almıyor.

Kulaklıkları hiç düşürmedim ve ürünü alalı 1 hafta oldu ilk günler baktığımda kutunun şarjı da düşüyordu ve kulaklıklarda şarj alıyordu ama son 3 gündür almıyor.
O zaman ürün sıkıntılı. Satın aldığın yerle iletişime geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…