arabacı adam
Centipat
Şu anda Air pods Pro kullanıyorum ve kulağımdan düşüyor Airpods Max almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
Airpodsların genel problemi dışa ses vermesi. Bence bluetooth kulaklık işinin piiri tartışmasız Huawei. Çinlileri sevmem ama yapıyorlar bu işi.Şu anda Air pods Pro kullanıyorum ve kulağımdan düşüyor Airpods Max almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
AirPods'ların genel problemi dışa ses vermesi. Bence Bluetooth kulaklık işinin piiri tartışmasız Huawei. Çinlileri sevmem ama yapıyorlar bu işi.
İçimi okudunuz resmen.Verilmez.
Sony, Sennheiser, b&w gibi ses ustası firmalardan kulaklık alabiliyorken paranızı ekosistem ayağına çöpe atarsınız.
JBL endurance peak 3 sporcular için çok uygun bir kulaklık, kulağı kavrar. Normal airpodslar sürekli düşer ve sinirini bozar. Furbol için bluetooth almak istiyorsan bu önerdiğim model gibi kulağı kavrayan modellere bak.Futbol oynarken kullanıyorum genelde kafama iyi oturması ve terletmemesi önemli benim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.