AirPods mikrofon çalışmıyor

dgkn.95

Megapat
Yer
İstanbul/Tuzla
Daha fazla  
TP-Link UB400 aldım bugün geldi. Müzik dinlerken sıkıntı yok fakat mikrofon neden çalışmıyor anlamadım. Ses Kaydedici'de denedim ama sesimi kaydetmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal ise ayarlardan blutooth ayarlarına girin airpodsunuzun yanında "i" simgesine basın oradan mikrofonu otomatik değil de ilk sadece sağ mikrofon deneyin sonra sol. Eğer ikisinde de sorun varsa teknik desteğe götürmelisiniz.

Orijinal ise ayarlardan blutooth ayarlarına girin airpodsunuzun yanında "i" simgesine basın oradan mikrofonu otomatik değil de ilk sadece sağ mikrofon deneyin sonra sol. Eğer ikisinde de sorun varsa teknik desteğe götürmelisiniz.
Ben AirPods'u masaüstü bilgisayarıma bağladım siz anlamadınız galiba. TP Link UB400 ile kullanıyorum şuan ses geliyor ama mikrofonu kullanamıyorum.

Şimdi anladım hocam kusura bakma.

Buraya bakmayı bir dener misin?

Bende de bu sorun vardi, eslestiriyorum sifirliyorum, konusma yapinca oluyor fakat kulaklıgı kutuya koyup cıkarınca tekrar olmuyor. Ama sizin dediginiz gibi yaptim ayarlardan sağ taraf ayarladim, şu an birkaç kez denedim oluyor gibi. Bakalim denemeye devam, eger sorun cıkmazsa iyi ama neden böyle ayarlari degistirince oluyor?

TP-Link UB400 aldım bugün geldi. Müzik dinlerken sıkıntı yok fakat mikrofon neden çalışmıyor anlamadım. Ses Kaydedici'de denedim ama sesimi kaydetmedi.
Hocam selamlar, aynı sorun bende de mevcut ve aynı cihazı kullanıyoruz. (TP-Link UB400)
Ben bir çözüm bulamadım bu soruna, sen bulabildiysen cevap verirsen sevinirim.

Hocam selamlar, aynı sorun bende de mevcut ve aynı cihazı kullanıyoruz. (TP-Link UB400)
Ben bir çözüm bulamadım bu soruna, sen bulabildiysen cevap verirsen sevinirim.
İlk aldığım zaman oyun için denedim fakat hem sesim gitmiyor hem de sesler cızırtılı geliyordu. Sadece müzik ve film için kullanıyorum o yüzden mikrofona ihtiyacım olmadı. Denedim şimdi ses kaydedici ile sesimi kaydetti.

İlk aldığım zaman oyun için denedim fakat hem sesim gitmiyor hem de sesler cızırtılı geliyordu. Sadece müzik ve film için kullanıyorum o yüzden mikrofona ihtiyacım olmadı. Denedim şimdi ses kaydedici ile sesimi kaydetti.
Ben bir türlü çözemedim. Ses alımda sıkıntı yok ama mikrofon olarak bir türlü ayarlayamıyorum ses gitmiyor bayağı bir uğraştım. Şimdiki ayarlarını bir söylesen hocam, beni büyük dertten kurtarırsın:)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı