AirPods nasıl şarj edilmeli?

Strasseux

Hectopat
Daha fazla  
AirPods 4 ANC modelini aldım, pil sağlığını en iyi koruyacak şekilde nasıl şarj edilmeli? Gördüğüm viedolarda hızlı şarj ile şarj etmeyiniz, prize takmayınız, kutuyu şarj ederken kulaklıkları çıkarın gibi yorumlar çok fazla olmuş. Bazıları da ben prizde şarj ettim bir sorun olmadı yazmış, sizce doğru şarj nasıl olmalı?

AirPods 4 ANC modelini aldım, pil sağlığını en iyi koruyacak şekilde nasıl şarj edilmeli? Gördüğüm viedolarda hızlı şarj ile şarj etmeyiniz, prize takmayınız, kutuyu şarj ederken kulaklıkları çıkarın gibi yorumlar çok fazla olmuş. Bazıları da ben prizde şarj ettim bir sorun olmadı yazmış, sizce doğru şarj nasıl olmalı?

Hocam bu kadar detayina kadar şarj etmeniz gerekse zaten Apple kendisi soylerdi size. Tak prize yapistir gitsin bu kadar kasmaya gerek yok, ben AirPods Pro 2 lightning kullanıyorum 2 seneden fazladir surekli hizli şarj da prizde şarj ediyorum hiçbir şey de olmadi :D

Hocam bu kadar detayina kadar şarj etmeniz gerekse zaten Apple kendisi soylerdi size. Tak prize yapistir gitsin bu kadar kasmaya gerek yok, ben AirPods Pro 2 lightning kullanıyorum 2 seneden fazladir surekli hizli şarj da prizde şarj ediyorum hiçbir şey de olmadi :D

:D tamamdır hocam.

Tak fişe dostum bu kadar takılmayın böyle şeylere 16 Pro Max ilk çıktığında aldığım bulduğum bütün priz ve şarj aletlerine takıyorum arabada şarj ediyorum daha geçen hafta 99 düştü senin gibi bir arkadaşım var 80e kadar şarj eder sadece orijinal şarj aleti kullanır benden sonra aldı şu an pil 96 fazla takılmamak lazım.

O tür adamlar elektronik cihazları pek bilmiyor. Sen istediğin şarja tak şarj entegresi çekeceği kadar akımı çeker öyle kulaklığa verir. Yani istersen 160W şarj aleti ile de edebilirsin. Kulakları falan çıkarmana gerek yok. Kulakları yavaş şarj ediyor zaten. Bu alet ne yapacağını biliyor. Şarj eder bir yandan da alır kulaklar şarj olunca da onları şarj etmeyi bırakır kendi şarj olmaya devam eder.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı