AirPods önerisi

dwarekithx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bütçe 1500 TL. Ama aradigim model Galaxy Buds AirPods gibi bir model. Ses kalitesi ve mikrofonu iyi olan bir AirPods ariyorum. Eger hak ediyor dediginiz varsa butcede hafif oynayabilirim. (model olarak bahsettigim kisim gorunus anlaminda)

1 - 2 - 3 Bu kulaklıklardan birisini alabilirsiniz. Özelliklerini de düzenleyip göndereceğim. İstediğiniz tarzda olan modeller olarak bunlar tercih edilebilir. Eğer isterseniz Huawei FreeBuds SE 2 gibi de silikonsuz modelleri atabilirim.

1719562293056.png
1719562378360.png
1719562553674.png

Son düzenleme:
1 - 2 - 3 bu kulaklıklardan birisini alabilirsiniz. Özelliklerini de düzenleyip göndereceğim. İstediğiniz tarzda olan modeller olarak bunlar tercih edilebilir. Eğer isterseniz Huawei FreeBuds SE 2 gibi de silikonsuz modelleri atabilirim.

Eki Görüntüle 2234997Eki Görüntüle 2234999Eki Görüntüle 2235000

Yardiminiz icin teşekkür ederim uzun omurlu olmasi acisindan 1. link de ki kulakligi alacagim ama markayi ilk defa gordum pişman olur muyum?

Yardiminiz icin teşekkür ederim uzun omurlu olmasi acisindan 1. link de ki kulakligi alacagim ama markayi ilk defa gordum pişman olur muyum?
Markayı bilemeyeceğim ama Enes Özen'in şu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videosunu izleyerek alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz, genel anlamda ürünün değerlendirmeleri iyi.

Ses kalitesi olarak Edifier W240TN fiyatının 4-5 katı olan modellerle aynı kulvarda. Fiyatı Sadece düz sbc destekli ucuz çiple düşürebilmişler normalde pahalı olması gereken bi kulaklık.

Enes özen yüzeysel ve bana kalırsa yanlış inceleme yapıyor. O fiyat bandında ve ufak üstünde bu iki model var:

Enes özen yüzeysel ve bana kalırsa yanlış inceleme yapıyor. O fiyat bandında ve ufak üstünde bu iki model var:

Ne yazık ki bu modeller ses kalitesi olarak Edifier W240TNnin yanından bile geçebilecek modeller değil.

Ne yazık ki bu modeller ses kalitesi olarak edifier W240TN'nin yanından bile geçebilecek modeller değil.

İkisini de denediniz mi? AAC Codec'ini bile desteklemiyor. Frekans tepki eğrisi çok başarılı değil. Sürücüleri güzel gibi ama ben yine de space Travel'ın daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Benim denemediğim kulaklık çok az yerli crinacleyim mübarek. Deneyip deneyip satıyorum bu aralar mx500 kasalı chi-filara merak saldım. Codeclerin %99 açısından hiçbir önemi yok 320kbps SBC yeterli. AAC sahneyi daraltır dual channel SBC daha iyi kaynaktan ayarlayabilirsen. Sorun da frekans tepkisi zaten harman IEMler için çalışılmamış sadece kulaküstülere uygun bir eğridir. Korkunç derecede sahneyi daraltır ve üst tizlerin duyulmasını imkansız hale getirir aynı zamanda kulağı da yorar. Shouty ve Harsh fautiginig denilerek eleştirilir yani aslında kulak tırmalayıcıdır. Bunu bizzat o gördüğün harman curve yaratan çalışmaları yöneten Sean Olive de crinacle ile röportajında itiraf etmiştir.

Şimdi sana sorarsak o zaman dünyanın en kötü IEMleri yine buna benzeyen Campfire Andromeda ve sennheiser ie800, ie900 o zaman. Harman hangi kulaklığı takatsan tak duyduğun şey zaten bunu dışına çıkabilenler insanlarda çok farklı bir kalite algısı oluşturuyor sebebi de taktığın anda daha geniş bir sahneyle karşılaşman ve enstruman ayrımının iyileşmesi. Kulaküstülerde ise daha farklı bir durum söz konusu pinna rezonansları devreye giriyor. Bu konular çoook göreceli ve tartışmalı uzun konular.

Benim denemediğim kulaklık çok az yerli crinacleyim mübarek. Deneyip deneyip satıyorum bu aralar MX500 kasalı chi-filara merak saldım. Codeclerin %99 açısından hiçbir önemi yok 320Kbps SBC yeterli. AAC sahneyi daraltır Dual channel SBC daha iyi kaynaktan ayarlayabilirsen. Sorun da frekans tepkisi zaten harman IEM'ler için çalışılmamış sadece kulaküstülere uygun bir eğridir. Korkunç derecede sahneyi daraltır ve üst tizlerin duyulmasını imkansız hale getirir aynı zamanda kulağı da yorar. Shouty ve harsh fautiginig denilerek eleştirilir yani aslında kulak tırmalayıcıdır. Bunu bizzat o gördüğün harman curve yaratan çalışmaları yöneten sean olive de crinacle ile röportajında itiraf etmiştir.

Şimdi sana sorarsak o zaman dünyanın en kötü IEM'leri yine buna benzeyen campfire andromeda ve Sennheiser IE800, IE900 o zaman. Harman hangi kulaklığı takatsan tak duyduğun şey zaten bunu dışına çıkabilenler insanlarda çok farklı bir kalite algısı oluşturuyor sebebi de taktığın anda daha geniş bir sahneyle karşılaşman ve enstruman ayrımının iyileşmesi. Kulaküstülerde ise daha farklı bir durum söz konusu pinna rezonansları devreye giriyor. Bu konular çok göreceli ve tartışmalı uzun konular.

Jabra Elite 3 hakkinda ne dusunuyosun. İlk kulakligi magazalarda bulamadim.

1 - 2 - 3 bu kulaklıklardan birisini alabilirsiniz. Özelliklerini de düzenleyip göndereceğim. İstediğiniz tarzda olan modeller olarak bunlar tercih edilebilir. Eğer isterseniz Huawei FreeBuds SE 2 gibi de silikonsuz modelleri atabilirim.

Eki Görüntüle 2234997Eki Görüntüle 2234999Eki Görüntüle 2235000

Hocam merhaba ilk kulakligin Trendyol sayfasina da baktim iyi yorumlar goremedim. Bunun icin Jabra Elite 4 almayi düşünüyorum. Hiç kullandiniz mi fikriniz var mi? Ozellikleri ilk kulakliga gore kotu gibi ama yine de bilgili oldugunuz icin sormak istedim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı