AirPods önerisi

Daha fazla  
Bütçemi kafamda belirlemedim attığınız ürünlere göre değerlendireceğim. Metroda otobüste giderken dinleyeceğim, dışarıya çok ses vermeyen kaliteli bir kulaklık arıyorum. Bu arada cihazım Android ancak Apple ürünlerini Bluetooth yardımıyla kullanabilirim değil mi? Teşekkürler şimdiden mutlu yıllar, iyi sosyaller.

Apple ürünleri Android ile pek uyumlu değil. O ses kalitesini alamazsınız. Android tarafında ürünlere bakın.
Önerim Huawei ürünlerine bakmanız.

Honor choice Earbuds X5 Pro öneririm. 800 liraya almıştım her türlü tatmin etti.
Ses seviyesi gayet iyi en yüksek seste çoğu şarkıyı dinleyemedim. Genelde yüzde 75 civarında.

Gürültü engelleme modu şahane tek kelimeyle dünya ile bağlantın kesiliyor. Dolmuştayken hiç ses almıyorum dışarıdan.

4 saniye içinde bağlanıyor telefonuma.

Bir tık büyük bir kulaklık maalesef onu söylemeden geçemicem.

Şarjı bayağı gidiyor kutuya koymadan 6 saati rahat geçiyor.

Sorun olursa alabilirim aklıma gelen bunlar.

İlk bağlamada uygulama istiyor onu oradan ayarlamak biraz can sıkıyor bir de uğraştırıyor.

Honor choice Earbuds X5 Pro öneririm. 800 liraya almıştım her türlü tatmin etti.
Ses seviyesi gayet iyi en yüksek seste çoğu şarkıyı dinleyemedim. Genelde yüzde 75 civarında.

Gürültü engelleme modu şahane tek kelimeyle dünya ile bağlantın kesiliyor. Dolmuştayken hiç ses almıyorum dışarıdan.

4 saniye içinde bağlanıyor telefonuma.

Bir tık büyük bir kulaklık maalesef onu söylemeden geçemicem.

Şarjı bayağı gidiyor kutuya koymadan 6 saati rahat geçiyor.

Sorun olursa alabilirim aklıma gelen bunlar.
Honor ve Huawei ses kalitesi konusunda acayip başarılı ürünleri var. Qcy gibi dandirik markalar kullanmaktansa bu tarz marka ürünler kullanmak harika bir seçim olacaktır.

Bir dünya para yatırıyorlar kulaklıklara ama ses kalitesinin ne olduğunu bilmeyenlerin çoğu çok iyi diyor. Bir takıyorsun kulağına, basslar davul gibi tak tak diye vuruyor, tizler ise çorba gibi karma karışık kulağını zedeliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı