AirPods orijinal mi?

dogus aluc

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 3600
1050Tİ 4GB
16GB RAM
Arkadaşlar 2. el AirPods aldım rica etsem 2. nesil AirPods olan biri sürüm numarasını kontrol edebilir mi?

Dosya Ekleri

• 3DA489EA-D66D-4ED7-A3D4-11FE1D43D896.png
    3DA489EA-D66D-4ED7-A3D4-11FE1D43D896.png
    213,9 KB · Görüntüleme: 200
Korkarım hayır. Şu an en güncel 2.nesil sürümü bu.

Korkarım hayır. Şu an en güncel 2.nesil sürümü bu.
Düzeltme: 4C165 sürüm numarasının en günceli olduğu hakkında pek bilgim olmasa da, şu an 4 ile başlayan sürümler en güncelleridir. Genelde replika klon AirPods kulaklıklarda 3 ile başlayan veya bennzeri sürümler tercih edilir ve güncellenemez. Şahsen henüz daha hiçbir klonda 4 ile başlayan sürüm numarası görmedim.

Dosya Ekleri

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 178
Hocam siz yine de bir kulaklığı telefondan unutup arka tuşuna şarja takılı iken 5 saniye basıl tutun, daha sonra şarjda biraz bekletin belki güncelleme yapabilir. Sonuçları yazarsınız.

Apple ile görüştüm fatura çakma çıktı ürünü satan orijinal diye tutturuyor. Umarım sadece fatura sahtedir.

Hocam siz yine de bir kulaklığı telefondan unutup arka tuşuna şarja takılı iken 5 saniye basıl tutun, daha sonra şarjda biraz bekletin belki güncelleme yapabilir. Sonuçları yazarsınız.

Kendi otomatik güncellenmiyor mu cihaz.

Apple ile görüştüm faturası orijinal değil seri numar.

Kendi otomatik güncellenmiyor mu cihaz.
Hocam faturanızı silmeden önce biraz inceledim. Ayrıntısız, kafada soru işaretleri bırakan basit ve kalitesiz bir faturaya benziyordu zaten.
Diğer sorunuza gelecek olursak ben kendi AirPods Pro cihazımı şarj ettiğimde güncelleniyor. Sıfırlama örneğini artı olarak verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı