AirPods orijinal mi?

Nereden aldınız?

Seri numarasını sorgulattığınızda Apple sitesinde gözükmesi hiçbir anlam ifade etmez. Sahte, merdivenaltı ürün üreten yerler bu ürünlerin orjinallerinden birkaç tane alıp ürettikleri her replikaya o seri numaralarını basıyorlar ve kulaklık orijinal gibi gözüküyor. Aslında oradaki seri numarası başka orijinal bir kulaklığa ait oluyor.

Bunun büyük örneklerinden biri de bazen replika AirPods kutularının altındaki seri numarası ile ayarlar kısmında görülen seri numarasının birbirinden farklı oluşudur.

Tek umudum faturanın sahte olması sadece. Seri numarasını girdiğimde ürünü gösteriyor ama güven olmaz tabii.

Dolap üzerinden gördüm ilanı havalede indirip yaptık arkadaşın diğer ilanlarında herkes orjinal diye yazmış görünce güvendim bende

Söyle bıse çıkmalı.

Dosya Ekleri

• 1C89EFD1-B362-44F0-9506-0A704756A275.jpeg
    56,1 KB · Görüntüleme: 124
Hocam en garanti yol bir yetkili ve resmi apple servisini arayın yardımcı olup olamayacaklarını sorun oraya götürün ürün orijinalliğine baksınlar, onlar anlar.

Dediğim gibi hocam seri no çııkması hiçbir şey kanıtlamaz. Elimde bir tane replika AirPods 2 var. Aşağıya onun sürüm numarası ve seri no sorgulama sonucunu bırakacağım.

Dediğim gibi hocam seri no çııkması hiçbir şey kanıtlamaz. Elimde bir tane replika AirPods 2 var. Aşağıya onun sürüm numarası ve seri no sorgulama sonucunu bırakacağım.
Gördüğünüz gibi ekranda yazan sürüm numarası 2021 yılına ait. Yani bu da tamamen sahte olduğunu kanıtlar. Ama yine de seri numarası sorgulatınca gözüküyor.

Dosya Ekleri

• IMG-7896.jpg
    51,7 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG-7895.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 116
Arkadaşlar bu durumla alakalı polis herhangi bir işlem yapar mı?

Arkadaşlar bu durumla alakalı polis herhangi bir işlem yapar mı?
IBAN yerine Dolaptan alsaydıniz belki. Adam ben zaten söylemiştim çakma olduğunu vs diyerek kolayca işin içinden çıkabilir. Yazismalariniz var ise belki bir şansınız olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…