AirPods Pro 2 8.300 TL'ye alınır mı?

Nemesisss

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şu an AirPods Pro2 Hepsiburada'da 8300 TL. Ben kıbrıstayım arkadaşım Türkiye'den haftaya gelecek yani almak için az zamanım var sizce fiyatı değer mi? Satıcı Hepsiburada olarak gözüküyor. Aldığım anda Pro3 çıkar mı fiyatı düşer mi? Teşekkürler. Bu arada kullandığım cihaz iPhone 14Pro.

AirPods Pro 3.nesil 2025 yılına doğru çıkacağı söyleniyor, eğer bütçeniz el veriyorsa alabilirisiniz. Şahsen bende almayı düşünüyorum ama bir kulaklığa 8300 TL vermekte yaniii.

Bütçeniz varsa ses kalitesi iyi düzeyde ANC içinde iyi diyebiliriz Apple telefonlarla iyi çalışıyor ne kadar kullanırsınız bilemem ama kafa sallayınca ya da konuşarak arama kabul etme falan var özellik olarak.

Kulaklık olarak iyi ama 8300 TL’ye değer mi bilemiyorum.

AirPods Pro 3.nesil 2025 yılına doğru çıkacağı söyleniyor, eğer bütçeniz el veriyorsa alabilirisiniz. Şahsen bende almayı düşünüyorum ama bir kulaklığa 8300 TL vermekte yaniii.
Kulaklık olarak iyi ama 8300 TL’ye değer mi bilemiyorum.
Kıbrısta 11.500 yani ben 1-2 sene kullandıktan sonra satabilirim yenisine geçersem falan. Sizce mantıklı mı?

Cihaziniz Apple oldugu icin mecbur, guzel kulakliktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…