AirPods Pro 2 8.699 TL'ye alınır mı?

Ara sıra daha uygun fiyata düştüğü oluyor ancak o fiyattan daha uygun ve daha güncel olan AirPods 4'ü tercih etmenizi tavsiye ederim hocam. Farklarını zaten karşılaştırma videolarında ve sitelerinde bulabilirsiniz. AirPods 4 daha güncel, yarı akustik özellik sunuyor, çok daha hafif, çok daha dayanıklı, aynı Bluetooth yonga setine sahip ve aynı kullanım sürelerindeler.

Bu aralar düşer mi ona göre beklerim. Ayrıca silikonsuz kullanamıyorum ve Pro 2 daha güçlü ANC sunuyor hocam.

Bende almayı düşünüyorum hocam silikonlu cok kullanmadım hayatımda kullanabilir miyim diye düşündürüyor karar verirsem bende Pro 2 alacağım çipleri aynı zaten 4.nesil ile.

Bende almayı düşünüyorum hocam silikonlu cok kullanmadım hayatımda kullanabilir miyim diye düşündürüyor karar verirsem bende Pro 2 alacağım çipleri aynı zaten 4.nesil ile.

Silikonu uyarsa çok rahat oluyor zaten ayarı bile var kulak ucu testi bence çok rahat edersin ama kişiden kişiye göre değişir.

Silikonu uyarsa çok rahat oluyor zaten ayarı bile var kulak ucu testi bence çok rahat edersin ama kişiden kişiye göre değişir.

Bende alacağım sanırım Pro 2'yi alışırım hocam ya AirPods 2.nesil var sağ kulaklığın şarjı 5 dakikada bitiyor Full şarjla çıksam bile veda vakti geldi artık

Bende alacağım sanırım Pro 2'yi alışırım hocam ya AirPods 2.nesil var sağ kulaklığın şarjı 5 dakikada bitiyor Full şarjla çıksam bile veda vakti geldi artık

Hiç denemediysen bence rahat edersin o kulaklıklar kulağını acıtmıyor mu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…