A Awakend Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #11 T A L O dedi: Hocam yerinde olsam Apple kendi sitesinden alırım diğer türlü arıza vesaire çıktığında çok kafanız ağrıyor hem beğenmezsen 14 gün içinde iade edebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Çok pahalıya geliyor hocam ya. 5 bin TL daha ucuz neredeyse.
T A L O dedi: Hocam yerinde olsam Apple kendi sitesinden alırım diğer türlü arıza vesaire çıktığında çok kafanız ağrıyor hem beğenmezsen 14 gün içinde iade edebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Çok pahalıya geliyor hocam ya. 5 bin TL daha ucuz neredeyse.
T A L O Decipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.962 Makaleler 1 Çözümler 5 5 Kasım 2024 #12 Awakend dedi: Çok pahalıya geliyor hocam ya. 5 bin TL daha ucuz neredeyse. Genişletmek için tıkla... Evet ama sorun yaşamanız durumunda başınız ağrıyabilir hocam.
Awakend dedi: Çok pahalıya geliyor hocam ya. 5 bin TL daha ucuz neredeyse. Genişletmek için tıkla... Evet ama sorun yaşamanız durumunda başınız ağrıyabilir hocam.