2 gün önce teslim aldım ve şunları söyleyebilirim:
- Gürültü engelleme beklediğimden güzel çalışıyor. Kulaklığı çalıştırmadan taktığınızda %50, gürültü engelleme açıldığında %90 oranında engelliyor. Örneğin kafede veya yoldayken makine, araba ve diğer mekanik sesleri tamamen filtreliyor. İnsan seslerini ise sanki denizde suyun içindeymişçesine tiz ve kısık bir ses olarak duyuyorsunuz. Sonuç olarak aşşırı güzel bir özellik.
- Mikrofon ses kalitesini çok beğenmedim. Mikrofondaki dış sesleri engellemesi güzel ancak benim sesimi diğer kulaküstü kulaklıklar gibi iletmiyor. Yine de insan dolu bir kafede mikrofonu kapatmadan toplantıya girebildim. Yani iş görüyor.
- Genelde kulaküstü kullanan biri olarak ses kalitesini beğendim. Örneğin şu anda Steelseries Arctis Nova Pro ve Sennheiser PC38X'e sahibim ve Airpods bunlar kadar iyi olmasa da çok da bir eksikliği yok açıkçası.
- İlk kullandığımda kulağımın çevresinde ağrı yaptı. Ancak sonradan geçti gibi.
- Kulaklıklarda hem kaydırma hem de butona basma şeklinde kontrolleri var. Kaydırma ile ses seviyesi ayarlanırken, butonla ANC mod değiştirme, müzik değiştirme/durdurma işlemlerini yapabiliyorsunuz. Dokunma yerine buton olmasının avantajı kulaklığın üstüne yatarken yanlışlıkla tıklama sorunu olmaması iken, dezavantajı dokunmalı sisteme göre biraz daha zor tıklanabilmesi.