AirPods Pro 2 alınır mı?

Emrullah1155

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Hepsiburada'dan AirPods Pro 2 almayı düşünüyorum. Şu an Huawei FreeBuds 2 kullanıyorum daha önceden kaliteli silikonlu kulaklık kullanmadım. Kulağımda sıkıntı olur mu bilmiyorum. Bu yüzden çelişkide kaldım. AirPods 4 ANC var aynı paraya. Çok sık kulaklık kullanıyorum. Müzik dinliyorum. Bu yüzden kulaklığımı değiştirmek istiyorum. Sizce o paraya değer mi düşünce ve tecrübeleriniz neler?

Hocam ben kullanıyorum, kesinlikle değer ben AirPods 3 kullanıyordum 3 ay sonra gidip pro 2'yi aldım ve gerçekten benim hayatımda kullandığım en iyi kulaklık pro 2 oldu. Çok güzel bir kulaklık kesinlikle tavsiye ederim alın bence.

Öneriniz için teşekkür ederim, ancak farklı bir kulaklık almayı düşünmüyorum. Apple ekosistemi için istiyorum.

Telefonunuz iPhone ise alınır, değilse alınmaz. Sıradan bir kulaklık oluyor hiçbir özelliği kullanılamıyor.

Sırf Apple diye gereksiz overpriced bir ürün. O fiyatta Sennheiser'lar var. Eğer sadece telefonla kullanacaksanız gereksiz olur. Derseniz Macintosh cihazla kullanacağım, o zaman alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…