Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 813 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 19:46 #1 Arkadaşlar pedsiz modeller kulağıma oturmadığından düşüyorlar. Ondan dolayı Pro 2 almayı düşünüyorum sizce nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 20:04
Arkadaşlar pedsiz modeller kulağıma oturmadığından düşüyorlar. Ondan dolayı Pro 2 almayı düşünüyorum sizce nasıl?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.959 Çözümler 26 Yer Adana Cumartesi 20:06 #2 Kaworu NAGİSA dedi: Arkadaşlar pedsiz modeller kulağıma oturmadığından düşüyorlar. Ondan dolayı Pro 2 almayı düşünüyorum sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Gürültü engellemesi başarılı şarjı güzel gidiyor ve çok hızlı doluyor ancak cızırtı ve hışırtı mevcut benim kulaklıkta bu da can sıkıyor tavsiye etmem. Son düzenleme: Cumartesi 20:15
Kaworu NAGİSA dedi: Arkadaşlar pedsiz modeller kulağıma oturmadığından düşüyorlar. Ondan dolayı Pro 2 almayı düşünüyorum sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Gürültü engellemesi başarılı şarjı güzel gidiyor ve çok hızlı doluyor ancak cızırtı ve hışırtı mevcut benim kulaklıkta bu da can sıkıyor tavsiye etmem.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 20:10 #3 Kaworu NAGİSA dedi: Arkadaşlar pedsiz modeller kulağıma oturmadığından düşüyorlar. Ondan dolayı Pro 2 almayı düşünüyorum sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Hayir, alinmaz. Farki verebiliyorsan Pro 3 al. Veremiyorsan Huawei FreeBuds Pro 4 veya Sony WF-1000XM5.
Kaworu NAGİSA dedi: Arkadaşlar pedsiz modeller kulağıma oturmadığından düşüyorlar. Ondan dolayı Pro 2 almayı düşünüyorum sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Hayir, alinmaz. Farki verebiliyorsan Pro 3 al. Veremiyorsan Huawei FreeBuds Pro 4 veya Sony WF-1000XM5.