Çözüldü AirPods Pro 2 ANC nasıl kapatılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eneessavas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar fotoğrafa ekledim bunda ikisini de kapatabilme özelliği yok mu, illa ikisinden birini mi kullanmak zorundayız?

Çözüm
AirPods bağlıyken ayalardan AirPods ayarlarına gir. Ardından aşağı kaydır ve dinleme modu kapalıyı aktif et. Ardından kapatma seçeneği geliyor.
Demek istediğinizi ben tam anlayamadım ama Airpods'larınızın tuşuna basılı tutup biraz beklerseniz otomatik olarak iki kulaklık için de gürültü engelleme kapanıyor.

Demek istediğinizi ben tam anlayamadım ama AirPods'larınızın tuşuna basılı tutup biraz beklerseniz otomatik olarak iki kulaklık için de gürültü engelleme kapanıyor.

Diyorum ki şeffa mod ve gürültü engelleme var ama kapalı diye bir seçenek yok. İkisini de kullanmak istemiyorsam ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
AirPods bağlıyken ayalardan AirPods ayarlarına gir. Ardından aşağı kaydır ve dinleme modu kapalıyı aktif et. Ardından kapatma seçeneği geliyor.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…