AirPods Pro 2 beklenir mi?

y4vuzz

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Şu an AirPods Pro'ya yetecek kadar param var. Acaba AirPods Pro 2'nin çıkmasını mı beklesem? yoksa AirPods Pro mu alsam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıksa bile fiyatı insani olmaz bence. Ki şahsi görüşümcedir ki AirPods Pro fiyatına hatta çok daha ucuza yakın kulaklıklar var. Ancak iPhone kullanıyorsanız bir şey diyemem. Alınacaksa alınmalı.

Çıksa bile fiyatı insani olmaz bence. Ki şahsi görüşümcedir ki AirPods Pro fiyatına hatta çok daha ucuza yakın kulaklıklar var. Ancak iPhone kullanıyorsanız bir şey diyemem. Alınacaksa alınmalı.
Valla hocam son zamlarla birlikte alırsam artık 1. neslini alırım.
AirPods Pro fiyatına hatta çok daha ucuza yakın kulaklıklar var.
Hocam iPhone kullanıyorum o yüzden Apple tarafındayım.

Vallahi hocam son zamlarla birlikte alırsam artık 1. neslini alırım.

Hocam iPhone kullanıyorum o yüzden Apple tarafındayım.

1.nesil iyidir alınabilir. iOS tarafında düşünülür mü bilmem ancak diğer TWS'lerde seçenek. Bunların yanında yine dediğim gibi 1.nesil idealdir alınır 2.nesil hem zamandan kayıp olur hem de fiyatı insani olmayacaktır.

Eğer kayıpsız kaynaklardan müzik dinliyorsanız (Tidal, Deezer) ya da FLAC arşiviniz varsa beklenir. LDAC'ın rakibi bir ses codec'iyle gelecek. Yok ben sadece Spotify Youtube MP3 dinlerim derseniz gerek yok, daha fazla araba fiyatlarına yükselmeden Pro alın gitsin.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Amazona geldiği zaman AirPods pro alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı