sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 14 Mayıs 2022 #1 AirPods Pro yeni nesil yılın ikinci yarısında yayınlanacakmış. Sizce beklenmeye değer mi, devasa fark olur mu?
AirPods Pro yeni nesil yılın ikinci yarısında yayınlanacakmış. Sizce beklenmeye değer mi, devasa fark olur mu?
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 14 Mayıs 2022 #2 Ben bekliyorum hocam, beklemesi riskli kötü bir ürün çıkabilir ancak iyi bir ürün de çıkabilir. Size kalmış tamamen.
Ben bekliyorum hocam, beklemesi riskli kötü bir ürün çıkabilir ancak iyi bir ürün de çıkabilir. Size kalmış tamamen.
James Watt Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 548 Çözümler 3 14 Mayıs 2022 #3 sweiss dedi: AirPods Pro yeni nesil yılın ikinci yarısında yayınlanacakmış. Sizce beklenmeye değer mi, devasa fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı kesin olur bence bekleme.
sweiss dedi: AirPods Pro yeni nesil yılın ikinci yarısında yayınlanacakmış. Sizce beklenmeye değer mi, devasa fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Fiyat farkı kesin olur bence bekleme.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.337 Makaleler 4 Çözümler 39 14 Mayıs 2022 #4 Bence beklenmeli. Apple kendi kayıpsız codec'ini çıkaracak deniyor. Artık AAC'den kurtulacağız inşallah Ama parayı TL'de tutarak beklemezdim ben olsam, yatırım tavsiyesi değildir.
Bence beklenmeli. Apple kendi kayıpsız codec'ini çıkaracak deniyor. Artık AAC'den kurtulacağız inşallah Ama parayı TL'de tutarak beklemezdim ben olsam, yatırım tavsiyesi değildir.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 14 Mayıs 2022 #5 Fiyat farkı olacak büyük ihtimal ama. Satın alsam pişman olur muyum acaba?