AirPods Pro 2 çamaşır makinesinde yıkandı

Aybars Dilsiz

Decapat
Daha fazla  
Bozulmuş mudur şu an şarjı var ses geliyor kullanmaktan korkuyorum sadece makineda yıkanmadı bir de kurutma makinesinden çıkardım bunu. Şu an kuru bir sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun cevabını siz test ederek belirleyin. İyice kurulandı ise açıp test edin. İçerisinde batar ya var su almadı ise ve kuruysa sorun olacağını sanmıyorum. Hijyen olarak temizlenmiştir.

Bunun cevabını siz test ederek belirleyin. İyice kurulandı ise açıp test edin. İçerisinde batar ya var su almadı ise ve kuruysa sorun olacağını sanmıyorum. Hijyen olarak temizlenmiştir.

Evet temiz oldu telefona bağlanıyor sesde veriyor çalılıyor şu an ama sol kulaklıktan fiyuv gibi rüzgar gibi ses geliyor sağda yok bunu nasıl çözerim?

İmkanınız varsa en iyisi hiç kullanmadan pirinç dolu bir kavanoza Case ve kulaklıklar birbirlerinden ayrı duracak şekilde (Hatta silikonları da kulaklıklardan ayırın.) güzelce gömüp 1 hafta bekletmek. Şu an çalıştığını belirtmişsiniz. Bu şekilde yaparsanız olası bir oksitlenmenin de önüne geçmiş olursunuz. Sorun olacağını sanmıyorum.

İmkanınız varsa en iyisi hiç kullanmadan pirinç dolu bir kavanoza case ve kulaklıklar birbirlerinden ayrı duracak şekilde (hatta silikonları da kulaklıklardan ayırın.) Güzelce gömüp 1 hafta bekletmek. Şu an çalıştığını belirtmişsiniz. Bu şekilde yaparsanız olası bir oksitlenmenin de önüne geçmiş olursunuz. Sorun olacağını sanmıyorum.

Şu an okula gidiyorum eve dönünce pirinç olayını denerim ama dediğim gibi kurutma makinesinde uzun bir süre kaldı ve şu an kupkuru çıkardığımda sıcaktı kutusu.

Pirinç olayı hurafe ve tam tersi daha da nemlendirir ve nişasta çok tehlikeli mikrofonları nozzle kısmını tıkarsa temizlemesi imkansız hale gelir sakın yapmayın. Açıkta nemsiz sıcak bi ortamda bekletin. Anc mikrofonu ıslanmış veya bozulmuş olabilir bekleyin biraz.

MediaMarkt'tan almıştım ek garantide yaptırmıştım çalıntı halinde bana yenisi verileceğini veya kaybolma halinde yenisi verileceğini söylediler sıvı hasarını karşılamıyormuş garanti ben bozuk olanı yok edip kayıp ürün için talep falan açsam olur mu diğer türlü 1 kulaklık için 4000 TL fiyat veriyorlar.

Pirinç olayı hurafe yazan arkadaşın dediğini yapın en iyisi. 🙂

Cihaz şu an sorunsuz çalışıyor yani şarj oluyor bağlanıyor ses kaliteside iyi kullanıyorum ama sol kulaklığın slikonuna doğru dokunduğumda fiyuv diye bir ses var umarım oda geçer çünkü sabah sol kulaklık ses kalitesi berbattı düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı