AirPods Pro 2 dokunmatik çalışmıyor ve ısınıyor

CyberNexus

Hectopat
Merhaba. Replika AirPods Pro'm var. Sol kulaklığımın çalışmadığını fark ettim, ses gelmiyordu. Pirince koydum bir gün, ama kutuyu bir şarj edeyim dedim içine koyup, şu an bir sıkıntı yok, çalışıyor. Ama şimdi de sol kulaklığın dokunmatiği çalışmıyor, ve o bölge ısınıyor. Şarjı da çok hızlı bitiyor. Nedendir bu durum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal olmadigi icin malzeme kalitesinden ya da yanlış voltaj, yazilimsal bir şeyden olabilir kullanmayin derim.

Son düzenleme:

Replika olduğu için malzemeden çalmışlardır hocam üstteki arkadaşın dediği gibi. Bende replika AirPods deneyeyim dedim bir kere: Rezalet. Kulağa tam oturmuyordu bile çok can yakıcıydı. Sonra orijinale geçiş yaptım. Size de aynısını öneririm.

Orijinal olmadigi icin malzeme kalitesinden ya da yanlış voltaj, yazilimsal bir şeyden olabilir kullanmayin derim.
Doğrudur, fakat bir önce ki AirPods Pro'mda böyle hiçbir sorunla karşılaşmamıştım.

Düşüneceğim.

Bu arada şöyle bir durum var, o kulaklığım yanlışlıkla çamaşır makinesine düşmüştü.

Yapabiliyorsan iade et. Replika ürün yerine aynı fiyata QCY modeller oluyor onu öneririm. Direkt deneyime göre söylüyorum.

Hocam çamaşır makinesine düşmüş bir replika ürünü nasıl kullanırsınız? Kulağınızda patlasa ya da alev alsa duyu kaybı yaşayacaksınız. Replika almak yerine bilindik markaların ucuz ürünlerini alın daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…