AirPods Pro 2 nasıl şarj edilmeli?

KaanRashford

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, AirPods Pro 2 kullanıyorum, daha hiç şarj etmedim. Kulaklıklar bende takılıyken sadece kutusunu şarj etsem bir sıkıntı olur mu? Ve telefonumun orijinal 20W adaptörüyle şarj edeceğim. Bir şey olmaz değil mi? Siz nasıl şarj etmemi tavsiye edersiniz?

Kulaklıkları kullanırken kutusunu şarj edebilirsiniz bu sayede kutusu şarj olduğunda kulaklıkları şarjı bittiğinde kutuya taktığınızda şarj olmaya başlayacaktır bu şekilde kullanabilirsiniz bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ve orijinal Apple 20W adaptörüyle şarj edebilirsiniz herhangi bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben de aynı şekilde kullanıyorum herhangi bir sorun sıkıntı bu zamana kadar yaşamadım sağlıcakla kalın iyi günler.

Benim tavsiyem 20W üzerinden etmemek olurdu çünkü bataryaları küçük ve lion onun yerine daha yavaş şarj başlığı ya da PC üzerinden şarj etmen olacaktır.

Benim tavsiyem 20W üzerinden etmemek olurdu çünkü bataryaları küçük ve lion onun yerine daha yavaş şarj başlığı ya da PC üzerinden şarj etmen olacaktır.

Adaptörün 20 watt olması 20 watt vereceği anlamına gelmez 20 watt destekleyen cihazlar sadece 20 watt çalışır onun dışında standart normal bir adaptör gibi çalışır yani voltajında herhangi bir değişiklik olmaz bilgisayardaki veya daha düşük voltajlı adaptörle aynı şekilde çalışır çünkü bağlı olan cihazın 20 watt desteği yoktur yine de sizin dediğiniz doğrudur diyebiliriz o şekilde de şarj etmek mümkündür şarj edilebilir teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…