M michaelcorleone1 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 178 21 Nisan 2024 #21 Erdoss dedi: Çünkü kutusu sadece şarj için yuva olması için. Şarjı görmek için, şarj edebilmek için falan sadece. Full şarj edince düzelir. İkide bir aç kapa yapmazsan. Genişletmek için tıkla... Hee anladım hocam eyvallah çok tak çıkar falan yapıyorum ondan da olabilir dediğin gibi
Erdoss dedi: Çünkü kutusu sadece şarj için yuva olması için. Şarjı görmek için, şarj edebilmek için falan sadece. Full şarj edince düzelir. İkide bir aç kapa yapmazsan. Genişletmek için tıkla... Hee anladım hocam eyvallah çok tak çıkar falan yapıyorum ondan da olabilir dediğin gibi
E Erdoss Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #22 michaelcorleone1 dedi: Hee anladım hocam eyvallah çok tak çıkar falan yapıyorum ondan da olabilir dediğin gibi. Genişletmek için tıkla... Ne demek.
michaelcorleone1 dedi: Hee anladım hocam eyvallah çok tak çıkar falan yapıyorum ondan da olabilir dediğin gibi. Genişletmek için tıkla... Ne demek.