AirPods Pro 2. nesil alınır mı?

Semre57

Megapat
Daha fazla  
Dostlar selam AirPods Pro 2. nesil 2024 yılının ağustos ayında hala alınır mı? Kaliteli olduğunu biliyorum ama Pro 3 duyurulacak ve yakın zamanda çıkacaksa onu bekleyeyim diyorum. Henüz çıkış tarihi vs. bilmediğim için şu an kararsız kaldım. 2 senelik bir kulaklık çünkü artık App 2. bir de alırken Apple garantili olması çok önemli mi? MediaMarkt'dan falan alayım diyordum. Yorumlarınızı bekliyorum.

Alınmaz bence şu an Pro 3 bekleyin.

Pro değil de 4. nesil çıkacak diye biliyorum. Eğer Pro çıkmazsa hala alınabilir bence.

Alınmaz bence şu an Pro 3 bekleyin.
Ne zaman gelecek peki? 2025 yarısından sonra çıkacak diyen var. Yaklaşık 1 sene demek bu da.

Pro değil de 4. nesil çıkacak diye biliyorum. Eğer Pro çıkmazsa hala alınabilir bence.
Ses kalitesi ve ergonomik açıdan pro alayım diyordum. 4 geldiğinde iyi olursa o da olabilir.

Ne zaman gelecek peki? 2025 yarısından sonra çıkacak diyen var. Yaklaşık 1 sene demek bu da.

Ses kalitesi ve ergonomik açıdan pro alayım diyordum. 4 geldiğinde iyi olursa o da olabilir.
Eğer silikonlu istemiyorsan 4. nesil alabilirsin. Fakat Pro'da gürültü engelleme gibi modlar var ve benim çok hoşuma gitti. Bende silikonlu kulaklık sevmiyorum ama artık alıştım ve rahatsız etmiyor beni.

Pro serisinde kronik frekans bozulma problemi var 2. Nesil aldığımdan beri önce sağ sonra sol bozuldu değişim yaptırmaktan gına geldi şikayet varda ve forumlarda tonla aynı sorunu yaşayan insan var duz airpodsta anc olmadığı için bu sorun olmuyor sanırım ama prolar sıkıntı siri ile entegre kullanmam derseniz freebuds 6i yada pro alın airpodsu aratmıyor özellikle anc daha başarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…