AirPods Pro 2. nesil orijinal mi?

zoldiac34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi günler dilerim. Dün Amazon'dan AirPods Pro 2. nesil satın aldım. Ama orijinal mi değil mi onu öğrenmek istiyorum. Ses kalitesi iyi ama arkadaşım çok kaliteli çakma ürünlerden bahsetti, içime kurt düşürdü kısaca. Nasıl anlarım bunun bir yolu var mı? Telefon olarak Xiaomi kullanıyorum Apple telefon erişimim olabilir gerekirse.

Satıcı: Amazon turkey perakende hizmetleri limited şirketi olarak geçiyor faturasında bunu da belirteyim.

Merhaba herkese iyi günler dilerim. Dün Amazon'dan AirPods Pro 2. nesil satın aldım. Ama orijinal mi değil mi onu öğrenmek istiyorum. Ses kalitesi iyi ama arkadaşım çok kaliteli çakma ürünlerden bahsetti, içime kurt düşürdü kısaca. Nasıl anlarım bunun bir yolu var mı? Telefon olarak Xiaomi kullanıyorum Apple telefon erişimim olabilir gerekirse.

Satıcı: Amazon turkey perakende hizmetleri limited şirketi olarak geçiyor faturasında bunu da belirteyim.
Linkini atarmısınız.

Ürününüz sahteyse transparan mod ve ANC'den anlarsınız zaten ya da mikrofon kalitesi. Emin olun sahte olsa şimdiye kadar anlamışsıtınız. Daha anlayacağınız uzamsal ses Dolby konusu da var. Hiç bir sahte kulaklık 400TL'lik QCY kulaklığın kalitesine bile yaklaşamıyorken Airpods Pro 2 performansı vermesi imkansız.

Ürününüz sahteyse transparan mod ve ANC'den anlarsınız zaten ya da mikrofon kalitesi. Emin olun sahte olsa şimdiye kadar anlamışsıtınız. Daha anlayacağınız uzamsal ses Dolby konusu da var. Hiç bir sahte kulaklık 400TL'lik QCY kulaklığın aklitesine bile yaklaşamıyorken Airpods Pro 2 olması imkansız.
ANC daha önce kullanmadım bilmiyorum tarif edersem sesi kesiyor ama duyuluyor da ses. Hani hiç bir şey duymuyorum gibi bir durum yok.

Orijinalliğini doğrulamak için seri numarasına bakıp buradan doğrulayın.
Check Your Service and Support Coverage - Apple Support

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı